LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
BoyWithUke x EP-ul Antisocial

we ❤️ music

BoyWithUke a lansat EP-ul “Antisocial”

BoyWithUke a lansat EP-ul “Antisocial”. Proiectul cu trei piese se mândrește cu noul single „idtwcbf (friends).” Pe melodie, ukulele-ul lui BoyWithUke trece prin beat-craft-ul înghețat, în timp ce vocea lui abia șoptește.

BoyWithUke spune: „Antisocial este un EP unic pentru mine, deoarece acestea sunt printre primele lansate în care am colaborat efectiv cu alți producători/ingineri vocali. Fiecare melodie din EP a avut propriul său proces de creație și este incitant să pot împărtăși cu toată lumea.”
Include, de asemenea, „Nosedive” si „Rockstar”. Acesta din urmă a înregistrat peste 4 milioane de stream-uri Spotify și 2 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclipul muzical, care a fost filmat în Toronto și regizat de Kevin Lien.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AntisocialPR

“Antisocial” a aterizat după „Sick Of U” feat. Oliver Tree, care a generat peste 49 de milioane de stream-uri Spotify și 18 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclipul muzical. Între timp, Genius a prezis: „‘Sick Of U’ înseamnă un nou capitol pentru artist”. Vorbind despre Genius, performanța „Toxic” Open Mic de la BoyWithUke a rămas cel mai vizionat videoclip pe locul 1 pe Genius, cu aproape 97 de milioane de vizionări.

BoyWithUke continuă să se îndrepte către o descoperire majoră. Numărul de urmăritori a ajuns la peste 7 milioane pe TikTok, 3 milioane pe YouTube și aproape 10 milioane de ascultători lunari pe Spotify. Albumul său de debut de lungă durată Serotonin Dreams a alimentat doar această explozie. Dincolo de a număra sute de milioane de stream-uri, The Honey Pop l-a salutat drept „albumul visurilor noastre”.

În plus, hitul uriaș din 2021 al lui BoyWithUke, certificat platină, „Toxic”, a strâns peste 1,2 miliarde de stream-uri globale până în prezent și a ajuns pe locul 1 în topul Alternative Radio Chart timp de două săptămâni consecutive. Ca să nu mai vorbim, a fost locul 7 în Top Trending Songs de la Google din 2022 (SUA). Anul trecut, și-a vândut, de asemenea, primele spectacole principale din New York și Los Angeles.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT