LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alina Dinca - Busuioc in par

we ❤️ music

Alina Dincă lansează al doilea single din cariera solo – “Busuioc în păr”

“Busuioc în par” este o piesă produsă în colaborare cu Hahaha Production, alături de Vlad Popescu, Alexandru Lupu, Vlad Ciresan și Ioan Cozma în studiourile Sicario. Videoclipul piesei este semnat de Stelea Dumitrescu, conceptul acestuia fiind realizat alături de Alexandru Lupu și Alina Dincă.

Piesa dorește să exprime dorința fetei simple de la țară de a-și întâlni alesul inimii cu ajutorul vechilor tradiții românești lăsate de bunici, iar pentru a evidenția cât mai bine acest lucru, videoclipul a fost realizat în două etape. Prima parte a videoclipului s-a filmat în munții Apuseni, într-o casă veche de la 1900, iar cea de-a două în București.

Alina Dincă este antrenorul echipei Smiley la Vocea României încă din primul sezon, semifinalistă X Factor 2020 și fost jurat în emisiunea “Cânta acum cu mine” de la PROTV. Alina este deasemenea liderul trupei Stereo Boulevard și solistă acesteia.

Alina ne spune că lansarea piesei “Busuioc în par”este continuarea drumului pe care l-a început în carieră solo chiar anul acesta și își dorește că această piesă să vibreze în urechile tuturor și să ne trimită într-o amintire a vremurilor de mult uitate, în care inocența și puritatea femeii erau sfinte

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT