LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Alex Parker

we ❤️ music

DJ-ul și producătorul român Alex Parker pregătește lansarea single-ului “I want the money”

Alex Parker, DJ, songwriter și producător, pregătește o nouă lansare, pe 28 mai, un single tech-house, "I want the money", în colaborare cu Hera, o artistă din L.A., care va fi disponibil pe toate platformele digitale și promovat la nivel internațional.

Piesa și clipul vor fi lansate în parteneriat cu Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global, “I want the money” fiind primul NFT din portofelul numit MA-IAR și totodată o premieră la nivel mondial.“Poți face toți banii din lume dacă îți propui asta, dar dacă nu ai un scop mai înalt, este inutil. Concentrează-te pe a face lumea un loc mai bun!”, a spus Alex Parker.

I want the money giveaway

Alex a lansat teaser-ul piesei și, odată cu el, un concurs pentru toți cei care au un portofel digital și sunt pasionați de acest fenomen. Teaser-ul este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=C1wv3m1oLS8 Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs? Dă pre-save piesei pe Spotify (https://hypeddit.com/url/k0v50g), comentariu și tag către 3 prieteni la postarea de pe contul de Instagram Alex Parker (https://www.insta-gram.com/p/CPLD0Wmggcx/?utm_medium=copy_link) și poți câștiga premiul de 500 dolari în eGLD. Concursul se încheie pe 27 mai, iar câștigătorul va fi anunțat pe 28 mai, în ziua lansării oficiale “I want the money”.

De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi și a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum Untold și „Neversea” și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri. Cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT