LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
alexia monocrom

we ❤️ music

Alexia revine cu un nou single de pus pe repeat, “Monocrom”

Alexia lansează noul său single, "Monocrom", o piesă de dragoste pusă în valoare de vocea plină de sentiment a artistei. Piesa a fost compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan și Alexia Aștelian, scrisă de Alex Pelin și Alexia Aștelian și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri cu care artista a început să lucreze din 2022.

„Monocrom, balansul perfect între nonculori, la fel ca și noul capitol din viața mea în care mi-am găsit echilibrul alături de cea mai bună echipă, ATOM. Lucrez cu echipa de la ATOM de ceva vreme, dar acum toate drumurile noastre duc în aceeași direcție.Monocrom e prima piesă de pe viitorul album pe care îl voi lansa în primăvara anului viitor și nu e deloc lipsită de culoare”, a spus Alexia.

Clipul o are protagonistă pe Alexia și o surprinde de ziua ei, cu prietenele la masă, însă cu gândul spre el, spre clipele petrecute alături de el. Astfel, clipul este o poveste de dragiste și a fost regizat de Quba, director de imagine a fost David Mogan, iar de producție s-a ocupat Arkomo Film.

„Am lucrat cu o echipă foarte devotată în acest domeniu. E pentru prima oară când am fost eu protagonista poveștii de dragoste din piesă, în propriul videoclip, tocmai de asta mi-a fost și mai drag și ușor să lucrăm împreună
Le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect și sper ca noua piesă să ajungă atât la urechile, cât și la sufletele voastre”, a mai declarat artista.

La numai 19 ani, Alexia a reușit să-și îndeplinească visul de a transmite publicului emoție și energie prin muzica sa. A început să cânte de când era mică, iar primele melodii le-a învățat de la bunica ei. Ele au fost și cele care au ajutat-o să câștige un concurs de muzică. Acela a fost momentul în care a prins încredere în ea și în talentul ei și a realizat că își dorește să devină artistă. De atunci, a câștigat numeroase concursuri de profil. Prima ei amintire legată de muzicăeste de când avea 6 ani și a auzit la radio una dintre melodiile lui Adele, care a inspirat-o și motivat-o să lupte ca într-o zi și piesele ei să fie auzite la radio. Și așa s-a întâmplat și în 2020, când a lansat piesa „Cronic”, feat. DJ Project sau piesa „Pentru tine”. Visurile Alexiei sunt legate de artă, se consideră un copil al muzicii, care își dorește să cânte pe marile scene, iar oamenii să-i cânte melodiile și să le simtă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT