LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Diana Brescan x Mai staii

we ❤️ music

Diana Brescan te roagă să ,,Mai stai”

Diana Brescan revine cu o nouă piesă sensibilă și de dor. Mai stai vorbește despre momentele dureroase prin care o persoană îndrăgostită trece, atunci când sentimentele nu sunt reciproce, iar în urma persoanei iubite, nu rămâne decât dorul.

,,Piesa aceasta vine din sufletul meu, pentru că reprezintă ceea ce trăiesc acum în viața mea. Mereu mi-am dorit să îmi expun gândurile într-o piesă în limba română și sper să vă bucurați și voi de ea, la fel de mult cum o fac eu.” ne spune Diana Brescan.
Piesa a fost compusă de Viky Red, care s-a ocupat și de producție.

Diana Brescan și-a făcut debutul în industria muzicală în semifinala Vocea României și în finala din 2014 și 2015 a Eurovision Moldova. Înclinația pentru competiție a fost cultivată încă din copilărie, întrucât la vârsta de 11 ani a câștigat Steaua Chișinăului în Moldova și Cerbul de Aur în România. Ea este foarte prezentă pe Instagram, unde are 123K de oameni care o urmăresc. În plus, artista a mai participat în diverse proiecte TV din Moldova, unde este foarte populară. Vocea și versurile Dianei exprimă feminitate și senzualitate la un loc, două atribute cu care își dorește să cucerească publicul

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT