LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
AKI - How Could You

we ❤️ music

AKI lansează – How Could You – single-ul de debut al producătorului devenit artist

AKI, unul dintre cei mai apreciați compozitori și producători din Europa de Est, își face debutul cu "How Could You".Scrisă și produsă de artist alături de IRAIDA, "How Could You" întruchipează versatilitatea lui AKI, amestecând influențele sale pop cu vocea indie și o producție bazată pe bas.

“Rămânând cu inima frântă și cu întrebări, simțind că nu te-ai putea recupera niciodată din această latură întunecată a gândurilor, îți tot pui întrebări.
«How Could You» este o piesă care îmbină perfect sound-ul melancolic cu versuri cât se poate de oneste, care o să vă poarte într-un univers special, unde fiecare emoție o să se simtă la intensitate maximă.” – AKI
Aki este un producător, DJ, muzician, cântăreț și compozitor din București, România. Cu o lungă istorie de a scrie atât hit-uri radio, cât și piese pentru party-uri în club, printre cele mai recente colaborări ale sale se numără și INNA, Alexandra Stan, Karmen, Sak Noel, precum și noul single alături de Banx&Ranx.
Un căutător de emoții, AKI combină influențele pop, alternative, dance, precum și elemente etnice, cu unicul scop de a oferi emoții puternice prin muzica sa.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT