LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
kacey musgraves

we ❤️ music

Kacey Musgraves a lansat piesa “justified”

Kacey Musgraves, cântăreața și compozitoarea câștigătoare a premiului Grammy, de șase ori, va lansa mult-așteptatul al patrulea album de studio, star-crossed pe 10 septembrie. Astazi, 27 august, artista lanseaza prima piesa de pe urmatorul material discografic - "justified".

Kacey Musgraves lansează un nou single și un videoclip pentru „justified”, de pe viitorul său album. Videoclipul pentru „justified” a fost regizat de Bardia Zeinali și preluat din filmul “star-crossed”. La începutul acestei săptămâni, Musgraves a lansat noua piesă „star-crossed”, piesa principală a albumului. Filmul “star-crossed”, regizat de Bardia Zeinali, o are în rolul principal pe Musgraves și va fi transmis exclusiv prin Paramount + în aceeași zi (10 septembrie). Noul album apare la trei ani distanta de materialul “Golden Hour” (2018) si este produs de catre Musgraves alaturi de Ian Fitchuk și Daniel Tashian. Albumul a fost înregistrat in Nashville, TN, la începutul acestui an, în mai puțin de 3 săptămâni. Colecția de 15 cântece, structurată ca o tragedie modernă în trei acte, spune o călătorie extrem personală de durere și vindecare și afișează creșterea continuă a lui Musgraves ca unul dintre cei mai buni cântăreți-compozitori ai timpului nostru. Filmul “star-crossed” duce muzica de la studio pe marele ecran, cu imagini superbe și un sentiment de realitate imaginată de Musgraves și Zeinali și filmată de catre cinematograful nominalizat la Premiul Academiei – Matthew Libatique (A Star Is Born, Black Swan).
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/justifiedPR
„Am vrut să se simtă cinematografic și epic, fără a compromite inima și emoția”, spune Zeinali, „să se simtă fantastic și să-și spună povestea prin prisma artei și modei”. Filmul de 50 de minute a fost inregistrat pe parcursul a 10 zile în Los Angeles si va debuta exclusiv pe Paramount + în SUA, America Latină, Australia sau Canada începând de vineri, 10 septembrie. Fanii din restul lumii pot viziona filmul pe MTV, în rețeaua sa mondială de canale din aproape 180 de regiuni.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT