LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Airyen Vay a lansat Love Me Like You're High

we ❤️ music

Airyen Vay a lansat “Love Me Like You’re High” o piesă inspirată din realiate

ArtistA pop, r&b, Airyen Vay, lansează cel de-al treilea single, „Love me like you're high”. ,, Love Me Like You're High" este o melodie R&B și soul, cu elemente simfonice și puternice influențe ale muzicii trap. Initaial a inregistrat un lyric video iar acum a decis sa filmeze si un videoclip.

Piesa artistei este despre alegeri, amintiri, romantism, intimitate și vulnerabilitate. A fost scrisa inițial de Vay în 2018, la care a colaborat cu LeeAnna Mc Column și Eric Zayne în 2020 și produs de Douglas Martung. Din punct de vedere liric, piesă are o temă melancolică, descriind sfârșitul unei relații dramatice de ansamblu, dar foarte intense, greu de eliberat de protagonistă care este aproape dispusă să se lase singură doar pentru a face relația să funcționeze. “Love Me Like You’re High” descrie intensitatea unei vechi amintiri, înălțimea unui roller coster emoțional și durerea o despărțire. „Aceasta se bazează pe o poveste reală, am scris această melodie într-o perioadă când îmi era frântă inima unui bătrân iubit, apoi mi-am dat seama că ceea ce îmi lipsea cel mai mult era acea parte din el care îmi dădea validare. Uneori, că oameni, ne simțim nesiguri, așa căutăm împuternicirea, în special de la partenerul nostru, pentru a ne simți bine cu noi înșine, deși această putere este întotdeauna în interiorul nostru”, spune Airyen Vay. Noul single “Love Me Like You’re High” este strâns legat de o întâmplare marcantă din trecutul apropiat al cantareței Airyen Vay. Piesă cuprinde elemente cu sensibilitate emoțională, cum ar fi: deciziile, amintirile, romantismul, intimitatea sau vulnerabilitatea artistei. Totodată, în piesă este subliniat un mesaj ușor feminist despre puterea pe care o dețîn femeile, dar și nevoile pe care acestea le au.
Cine e Airyen Vay?
Airyen Vay este o cântăreață și compozitoare de muzică r&b/soul/pop, care s-a născut în Botoșani pe 21 decembrie 1994. În prezent, artista locuiește în Los Angeles, California, unde studiază domeniul business de muzică, la universitatea. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârstă de 9 ani, când a început lecțiile de pian, flaut și chitară. Melodiile scrise și interpretate de Airyen Vay prezintă teme precum: dragoste, egalitate, drepturile omului, libertate și apropiere, și de asemenea sunt inspirate din experiețele personale ale artistei.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT