LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Carly Rae Jepsen lanseaza single-ul Beach House

we ❤️ music

Carly Rae Jepsen lansează single-ul “Beach House”

Pe 5 august 2022, cântăreața si compozitoarea Carly Rae Jepsen, nominalizată la premiile GRAMMY®, Juno și Polaris, lansează un nou single „Beach House” de pe viitorul ei album "The Loneliest Time".

Produs de Alex Hope și co-scris de Jepsen, Hope și Nate Cyphert, track-ul „Beach House” este o relatare prea reală despre imprevizibilitatea sălbatică a întâlnirilor bazate pe aplicații.

Într-o abatere de la atmosfera luxuriantă și aerisită din „Western Wind” (o lansare în mai însoțită de un videoclip liniștit), imnul de dans se desfășoară în ritmuri palpitante și texturi strălucitoare, în timp ce Jepsen detaliază o serie de dezamăgiri rezultate si din întâlniri. După ce a făcut o pledoarie pasionată pentru transparență din partea potențialilor ei pretendenți, Jepsen a apelat apoi la o gamă de coriști pentru a oferi un cor: „Am o casă pe plajă în Malibu și probabil că o să vă rănesc sentimentele”. Atât irezistibil de onest, cât și de amuzant, „Beach House” cimentează în cele din urmă moștenirea lui Jepsen ca unul dintre cei mai ascuți naratori ai istoriei pop a nuanțelor nesfârșite ale iubirii și relațiilor.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BeachHousePR

La începutul acestei săptămâni, Jepsen a anunțat data lansării pentru cea mai introspectivă lucrare de până acum, “The Loneliest Time”, care va fi publicat pe 21 octombrie.
Jepsen le va oferi fanilor o perspectiva asupra noului album atunci când va pleca luna viitoare în turneul ei – “The So Nice”. Pentru o listă completă a datelor turneului și pentru a cumpăra bilete, vizitați www.carlyraemusic.com/tour

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT