LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
adrian nartea

we ❤️ music

Adi Nartea din “Vlad” a devenit a doua oară tată! Cum a devenit celebru actorul?

Toată lumea îl știe pe Adrian Nartea, interpretul personajului principal din serialul “Vlad” de la Pro TV însă nu se prea știe cum a devenit acesta celebru. Noi îți vom spune cum modelul și actorul a debutat în televiziune și ce a făcut de-a lungul timpului. Tot noi îți spunem că zilele trecute vedetă a devenit a doua oară tată.

adrian nartea si fetele lui
adrian nartea si fetele lui

Actorul din “Vlad” a publicat luni pe pagina de socializare un mesaj interesant în care și-a anunțat fanii că a devenit din nou tată. “A venit! Am așteptat-o nouă luni și ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în viețile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multă iubire și zâmbete, chiar și atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm, #Mami, #Mara, #Tati și #Brioche! Alina (myHero) ❤️#myCiumpi, ❤️#myMara, ❤️#myPetra, ❤️#myBrioche”, a scris actorul pe rețelele de socializare. Noi vă spunem că deși a postat abia luni ope facebook, soția sa, Alina Ferinceac Nartea a născut joia trecută, pe 4 martie, însă familia a vrut că totul să fie în regulă și să anunțe abia luni, pe 8 martie.

adrian nartea in fetele marinarului
adrian nartea in fetele marinarului

Cum a devenit celebru Adi Nartea?
Prima apariție pe sticlă a lui Adrian Nartea a fost pentru o reclamă la o bancă. Fiind prima legătură a sa cu ceea ce înseamnă actoria, a fost foarte împlinit sufletește când totul a ieșit bine și regizorul a fost mulțumit. În 2006 joacă în serialul „Fastfood” de la Antena 1 cu Liviu Varciu, Cosmina Păsărin sau Sorana ex ASIA. Deși nu avea niciun curs de actorie, timp de 6 luni, zi de zi, a fost pe platou la filmări.

fastfood
fastfood

După cum spune într-un interviu, a fost o experiență care i-a lăsat un gust dulce, dar și puțin amărui când a aflat că nu se mai produce serialul. Deși a avut în general doar roluri secundare, i-ar plăcea să joace în rolul unui doctor sau un personaj de acțiune. Cu ocazia rolului din „Fetele marinarului” a putut călători pe meleaguri îndepărtate, lucru care l-a bucurat, fiind un împătimit al călătoriilor. Îi plac sporturile de iarnă, nu scapă nicio ocazie de a se da cu snowboardul, fie acasă la Brașov, fie prin Austria, Elveția. O vreme a făcut parte și din serialul “La Bloc”.

adrian nartea model
adrian nartea model

Adrian Nartea este cunoscut și în afară țării datorită prezentărilor de modă ale caselor celebre la care a defilat pe scenă. A interpretat excelent toate rolurile jucate, deși nu a terminat niciun curs de actorie. Deși nu a avut o carieră strălucită în actorie, a jucat și în câteva filme de lung metraj, însă este un bărbat tânăr și privește un nou rol ca o provocare.

adi nartea si sorana
adi nartea si sorana

Tânărul a trecut pe la Antena 1, Prima Tv și Kanal D, însă după ce a participat la “Fort Boyard” a primit două oferte. Să prezinte Ninja Warrior sau să fie Vlad din serialul cu același nume. Acum acesta are succes cu “Vlad” pînă în Bulgaria. Și să nu uităm că apare in multe campanii publicitare și reclame de la pantofi și costume, la ceasuri sau mașini. Sa nu uitam ca Adi a aparut im multe videoclipuri, cel mai recent find cel al Andrei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT