LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
adrian minune - luna

we ❤️ music

Adrian Minune lansează o nouă piesă de dragoste! “Vreau să acord cât mai mult timp familiei mele”

Celebrul interpret Adrian Minune lansează hituri pe bandă rulantă. După ce a cântat împreună cu băiatul său, Adrian Minune Junior, și a scos o piesă dedicată tuturor soțiilor, intitulată sugestiv “Nevasta mea”, artistul lansează o nouă melodie, în colaborare cu Balkanika Records, “Luna”, o piesă de dragoste, așa cum sunt majoritatea creațiilor sale.

“Dacă luna mi-ar vorbi, eu de tine aș întreba / Unde eșți noapte și zi, unde ești iubirea mea / Dacă luna ți-ar șopti, cât mă doare inima / Poate m-ai ierta o zi / Și ai mai fi din nou a mea!”, cam așa sună refrenul noii melodii a lui Adrian Minune care își va cuceri fanii, din prima, cu “Luna”! Adrian Minune nu mai are nevoie de nicio prezentare!

Cântă din suflet, pentru suflet, iar melodiile sale sunt un adevărat pansament pentru mulți. Artistul are o carieră de invidiat și o familie de nota zece, căreia a decis să i se dedice mai mult în ultima perioadă. “Vreau să le ofer soției și copiilor mei cât mai mult timp, să acord cât mai mult timp familiei mele, pentru că 40 de ani am arătat doar fanilor mei și mi-am sacrificat timpul și viața pentru fani, am făcut numai muzică. De aceea am făcut acum mai multe piese noi și cine vrea să le vadă poate să intre pe Balkanica Record sau pe Adrian Minune Official și să vadă acolo piesele mele noi, așa cum îmi place mie să fiu artist, din lună în lună e bine să pui minim o piesă pe Youtube”, a mărturisit Adrian Minune.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT