LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
E-an-na

we ❤️ music

Trupa E-an-na lansează albumul ‚Alveolar’ printr-un turneu național de promovare

E-an-na lansează albumul ‚Alveolar’- o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. ‚Alveolar’ este disponibil pe toate platformele digitale de streaming și în perioada martie- mai va beneficia de un turneu național de promovare.

‚Alveolar’este rodul a 5 ani de muncă, răstimp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze. Albumul poate fi ascultat pe toate rețelele de streaming și va fi disponibil în format fizic la concertele din turneu.
E-an-na – Alveolar

‚Alveolar descrie o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. În aceste mici alveole ne găsim sanctuarul și liniștea care ne îngăduie să creem mai departe. Albumul a fost înregistrat în diferite părți ale țării, în condiții destul de dificile cauzate de pandemie, dar cu o hotărâre neclintită de a duce lumea E-an-na la următorul capitol din poveste’ declară Ovidiu Ban, chitaristul trupei.
Alveolar se va auzi live:
pe 16 martie la Expirat în București
pe 17 martie la Constanța în Doors Club
pe 30 martie la Cluj
pe 31 martie la Sibiu în Oldies Pub
pe 1 aprilie la Brașov la Sala Reduta
pe 7 aprilie la Târgu Mureș la Jazz & Blues Club
pe 4 mai la Iași la Legend Pub
pe 5 mai la Bacău la Berăria Valhalla
pe 6 mai la Suceava la Art Rock Cafe
pe 20 mai la Galați la Versus Pub
Biletele pentru turneu sunt disponibile pe iabilet.ro: https://m.iabilet.ro/artist-e-an-na/
La concertul de la București trupa îi va avea invitati speciali pe Dora Gaitanovici, Paulina și SPP. Cu o zi înaintea concertului de lansare de la București pe 15 martie, de la ora 18:00, E-an-na își invită fanii la un mic concert acustic și un meet & greet la Cărturești Carusel (str. Lipscani nr. 55). Alături de E-an-na la Cărturești o să fie și Dora Gaitanovici.
Despre E-an-na
Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei. Au cântat la Wacken Open Air în 2017, au fost favoriții publicului la Eurovision România în 2022 și au ajuns în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizând milioane de ascultări.
E-an-na înseamnă:
– Andrei “Solomonar” Oltean – voce, fluiere, cimpoi
– Andrei Piper – chitară
– Dragos Geomolean – chitară bass
– Ioana Popescu – clape
– Ovidiu “Cio” Ban – chitară
– Paul Cristian – tobe
– Roxana Amarandi – voce, vioară

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT