LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
adda paranoia

we ❤️ music

ADDA a lansat „Paranoia”, single de pe albumul „Fata din diamant”

La doar două zile de când ADDA a împărtășit cu publicul cel de-al doilea album din cariera sa, artista lansează „Paranoia", un single cu o poveste colorată, despre o iubire nimicitoare, în care durerea și nesiguranța sunt aliați.

„Indiciu: Să nu te pui niciodată cu femeia pe care ai rănit-o!”, spune ADDA pe pagina sa de Instagram. „Paranoia” face parte din „Fata din diamant”, un material discografic deosebit, cu o încărcătură puternic feminină, ce redă prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trăiri ale acesteia.

„E una dintre piesele mele preferate de pe album pentru că e altfel și curajoasă. Este despre ce se întâmplă în mintea femeii rănite. Despre ce o ajută să treacă mai ușor peste despărțire. Făcând un pact cu propria ei inimă, că își vor răzbuna durerea”, declară ADDA despre cel mai nou single al său.

Scrisă de către artistă alături de Bogdan Marinescu, Robert Toma, ProducăDoru, Costin Dănăilă, Flavius Simion, Georgian Idriceanu și Mădălin Roșioru, „Paranoia” este însoțită de un videoclip bold, ce dezvăluie o altă latură a ADDEI.

„Tramvaiul 23″, „Tramvaiul sfârșitului”, „Lasă-mă să mor” (alături de Nosfe), „Să nu-mi iei trandafiri” sunt o parte din single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic „Fata din Diamant”, alături de alte șapte piese noi. Albumul este deja disponibil online și urmează să fie lansat și în format fizic.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT