LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ioana gomoi sexy

we ❤️ music

Interviu Ioana Gomoi: “A fost dragoste la prima vedere, am ales China și China m-a ales pe mine”

În România Ioana Gomoi a fost regizor de videoclipuri și a lucrat cu multe staruri românești și internaționale. Însă viața i s-a schimbat cu 180 de grade, într-o țară nouă, în China, unde e de cinci ani iar de doi totul s-a schimbat din nou odată cu apariția coronavirusului. Dar acum își dorește să se întoarcă acasă. Am stat de vorbă online cu românca noastră și iată ce am aflat despre activitatea ei din China.

WeLoveMusic: Ce mai faci, Ioana? Anul trecut pe vremea asta erai premiată în China.
Ioana Gomoi: Totul bine. Încercăm să ne revenim. Și noi aici, la fel că voi acolo.

Pentru cei ce nu te cunosc, încă, ce ne poți spune despre tine?
Sunt jurnalist în China. Ciudat, nu?

De ce ai ales China și cum?
Am ales China și China m-a ales pe mine. Dragoste la prima vedere, ce să mai zic. Dar acum îți spun sincer, din curiozitate. Cine nu ar fi curios să vadă China? Este plină de mister. Și greu de înțeles. Are un farmec aparte.

Nu îți e greu la mii de kilometrii de casă?
Da și nu prea. M-am obișnuit. Fac asta de mult timp. Îmi este uneori dor de casă și familie. Dar a fost alegerea mea să plec până la urmă.

Ce obiceiuri ai adoptat de acolo?
Să nu crezi că ne îmbrăcăm în haine tradiționale pe stradă. Mă îmbrac cum mă îmbrăcăm și înainte. Mâncare mănânc și mâncare Chinezească. Nu sunt cel mai mare fan, recunosc.

Cum e viață ta acolo? Te-ai acomodat? Câți ani ai de când ești acolo?
Sunt aici de 5 ani. Și probabil acesta este ultimul an pentru mine. 5 ani în China sunt de ajuns, zic eu. Dar asta am zis și anul trecut. Și încă sunt aici. Vedem. Bine, a fost de vină și pandemia că nu am putut călătorii. Dar cu siguranță de aici mergem mai departe.

Trăiești în China în pandemia pornită de acolo. Nu îți e teamă?

Nu. Toată lumea a fost afectată. Și noi aici, și voi acolo. Încă suntem profund afectați și aici la fel că voi acolo. Trecem peste împreună peste până la urmă. Trebuie doar să găsim soluții. Mai este și idea că ne-am obișnuit cu pandemia, dar trebuie să rămânem precauți.

Cum arată o zi din viață ta acolo?
Mă trezesc foarte devreme dimineață. La 6. Și de atunci până târziu în noapte numai distracție. E distractiv. Și dacă nu este, fac eu tot posibilul să fie. Acum activitatea mea varieaza de la o zi la altă. Într-o zi am filmări, în altă întâlniri, și așa mai departe. Mereu este ceva diferit și nu am timp să mă plictisesc.

Ce planuri ai pentru următoarea perioada?
Înainte de pandemie aveam un program detaliat cu 3 luni în avans. În timpul lockdownului totul a fost suspendat și ne-am mișcat foarte greu. Acum ne mișcăm ușor dar sigur. Am multe interviuri și multe filmări. Vin și Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing.

Când revi în țară? Atunci când te întorci acasă ce faci prima oară? Ce îți place să mănânci?
Vin neapărat anul viitor. Vai câte sunt! Merg acasă și mănânc tot ce se poate. Absolut tot ce se poate Să mă aștepți cu ceva bun.

Ce alte pasiuni ai? Ți ai făcut prieteni?
Foarte mulți prieteni. Sunt destul de activă din acest punct de vedere. Îmi plac oamenii și îmi place să îmi peterec timpul cu ei.

Ce este diferit acolo față de România?
Totul este diferit față de România. S este diferit i\\ de oricare altă tare în care am fost până acum. Stilul de viață este diferit, ideologiile diferite. Un exemplu, ei bea apă caldă, tu bei apă rece. Ei sunt mai constrânși de situație. Tu ești liber, ei nu prea. Înțelegi ce vreau să spun.

Te-ai mai întoarce în România? Te-ai obișnuit acolo deja?
Sunt româncă iar România este țară mea. Indiferent unde voi merge, vin și în România. Definitiv? Habar nu am. Mai lasă-mă să mă plimb puțin.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT