LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cezar Gună - Aici și Acum

we ❤️ music

Cezar Gună lansează noul single – Aici și Acum

Cezar Gună revine cu noul său single – „Aici și Acum”, una dintre piesele scrise și compuse chiar de tânărul artist. După ce și-a lăsat amprenta pe lansări precum „Fluturi” sau „Llamame”, hit-uri ce au reușit să stea săptămâni întregi în topurile radio, noul single vrea să urmeze aceeași direcție a succesului.

Versurile piesei ne vorbesc despre cât de greu ne este de cele mai multe ori să trecem peste povestea unei iubiri intense ce, oricât am încerca, continuă să ne țină legați de amintirile pe care le avem alături de persoana iubită.
„Când am scris piesa, m-am gândit la fiecare dintre noi. Nu există persoană care să fi iubit atât de puternic și care să fi trecut ușor peste povestea de dragoste. Versurile piesei sunt, de fapt, gândurile pe care fiecare dintre noi le are atunci când nu reușim să ne desprindem de trecut. Poate e vina noastră, poate e vina emoțiilor și a amintirilor create împreună. Dar un lucru e cert: nu poți să impui inimii să simtă ceva anume” ne spune Cezar Gună.
Piesa a fost scrisă de către Cezar Gună alături de Costel Dominteanu, producătorul alături de care a lucrat pentru piesa ce ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision.

Cezar Guna este un artist de R&B/Hip-Hop alternativ. A îmbrățișat de tânăr contactul cu publicul și a ales să cânte pentru oameni în stradă. Experiența lui de performat în frig sau caniculă, nu a fost trecută cu vederea, iar în 2019 a semnat cu Global Records. Imediat după semnare a început lucrul la primul său EP, iar piesa „Cerculețe” i-a lansat cariera cu 200k de vizualizări pe YouTube. Recent, artistul a lucrat alături producătorul Costel Dominteanu pentru piesa „Llamame”, hit-ul momentului ce se aude pe toate radiourile din țară, cât și în multe alte țări, fiind prezent în topurile radio săptămâni la rând.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT