LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ACRAZE x Take Me Away

we ❤️ music

ACRAZE a lansat single-ul “Take Me Away”

ACRAZE, care a câștigat locul 1 în topul Billboard’s Top New Dance/Electronic Artists 2022 de la sfârșitul anului, invita fanii pe ringul de dans cu banger-ul „Take Me Away”. Eșantionul vocal și titlul sunt preluate din refrenul hitului lui Natasha Bedingfield din 2008, „Pocketful Of Sunshine”, care a ocupat primul loc în topul Billboard’s Dance Club Songs și a intrat în top 5 din topul Hot 100.

„Am crescut ascultând-o pe Natasha Bedingfield, așa că am fost foarte încântat să obțin aprobarea ei pentru această melodie”, spune ACRAZE. „Am început să lucrez la piesă acum aproximativ doi ani, dar am decis să o termin anul trecut, înaintea de spectacolul de la Paris cu DJ Snake, la Parc de Princes. Când l-am cântat pentru prima dată, mulțimea a înnebunit și am știut imediat că trebuie să-l lansez.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TakeMeAwayPR

„Take Me Away” vine în urma remix-ului realizat de Galantis, al feat-ului „Believe”. Noua piesă a fost lăudată de The Honey Pop, EDMTunes și YourEDM.

ACRAZE a câștigat primul său single de aur cu „Do It To It”. Piesa, care a adunat peste 12 miliarde de stream-uri combinate în întreaga lume, a intrat în Top 20 la Top 40 radio și a câștigat premiul iHeartRadio Music Award 2022 pentru Dance Song of the Year în SUA. A fost selectată de Pepsi Wild Cherry pentru o campanie publicitară majoră și Fortnite a lansat un nou Emote folosind piesa. Turneul Do It To It l-a dus în 19 țări și a inclus spectacole la festivaluri precum Ultra, Tomorrowland și Sensation. ACRAZE, care a câștigat sprijinul lui Tiësto, Diplo, DJ Snake, The Chainsmokers, Steve Aoki, Chris Lake, Zedd, Martin Garrix și a numeroși alți artiști, a remixat recent hitul nr. 1 al lui Sam Smith, câștigător al GRAMMY®, „Unholy” Ft. Kim Petras.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT