LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Marcel Peiu “În continuare fac compromisuri pentru că lucrez ca și contabil ca să-mi îndeplinesc visul”

Și-a dorit să devină actor, însă are planuri mari în domeniul muzicii.

Și-ar dori să ajungă în Statele Unite ale Americii, însă deocamdată lucrează ca și contabil în țară. Dar muncește pentru visul său iar Marcel Peiu, căci despre el e vorba, a stat de vorbă cu WeLoveMusic despre visurile și dorințele sale despre care puteți citi mai multe în continuare.

WeLoveMusic: Marcel, te poți descrie în câteva cuvinte?

Marcel Peiu: Sunt Marcel Peiu, am 26 de ani, am făcut actorie în liceu. Sunt un tip căruia îi place să trăiască viața și care vrea să facă multe lucruri. Să se facă cunoscut, să înțeleagă că indiferent cine ești sau de unde ești cu toții trecem prin aceeași viață mai mult sau mai puțin și încercăm să găsim aceleași soluții să ne fie bine, și cu toții să găsim răspunsul la întrebarea “de ce suntem aici”. Sunt din Constanța și sper să fiu în America cât de curând se poate ca și artist. Am oferta de a mă duce pe financiar dar nu vreau.

Vrei să-ți trăiești visul dar trebuie să faci anumite compromisuri….

În continuare fac compromisuri pentru că lucrez ca și contabil ca să-mi îndeplinesc visul.

Ai dat la actorie și ai renunțat?

Nu, am dat la actorie și n-am intrat. Eram un copil de 19 ani care nu știa că nimic nu ți se pune pe tavă și trebuie să muncești.

Când ai descoperit actoria, când ai descoperit muzica?

Actoria în gradiniță. Am avut norocul de părinți care m-au trimis la grădiniță în limba engleză și în fiecare an aveam piesă la final de an, luam rolurile principale. Când eram mic stăteam cu Cartoon Network pornit și jucăm toate rolurile de acolo. De muzică… idolul meu este fratele meu mai mare, a venit de la liceu, eu aveam 5 ani, diferența este de 11 ani, mi-a pus Eminem în boxe și de atunci doar pe asta m-am concentrat.

Înainte de melodia “Tare Tare” cu Rian Cult ce ai mai făcut?

Am un album întreg scos, „The Light în Limbo”, e în engleză, inspirat din depresia prin care am trecut, e făcut ca o piesă de teatru, are un fir narativ… Povestea depresiei, cum am trecut peste, cum am găsit soluția prin meditație, spiritualitate….

Ești recunoscut pe stradă, ai fani?

Sunt la început, e o chestie underground, acum încep să ies… îmi explorez nișa și soundul în clipa de față. Am pățit-o în Constanța.

Ce muzică asculți?

Conscious rap, mai mult, J. Cole, Joey Badass, Îmi plac Jay Z, Eminem…toți băieții ăia. Artistul meu preferat e Drake, el mă inspiră

Îți place și muzica neagră?

Da, hip-hop și, îmi place și partea de jazz. Mi-ar plăcea să stau în New Orleans vreo 3 luni să mă plimb printre trompete toată ziua.

Unde te vezi în următorul an?

În România, sunt din Constanța dar stau în București. Aș putea să plec acum în America, acolo trebuie să te duci cu chestii concrete, cu o idee bine definită, pentru că și acolo se încearcă. Ce te face pe tine diferit față de restul?

Crezi că poți face și modelling?

Sunt pasionat de fashion, aș putea spune. N-am fizicul de fotomodel dar mi-aș dori o colaborare în viața asta cu Yves Saint Lorain.

Ce mai urmează din punct de vedere muzical?

Eu vreau să merg pe partea mea.. o să lucrez la noul album, concept. Albumele pe care le voi face vor fi în engleză.

Ce pasiuni ai?

Actorie, muzică fasion, îmi place și pictură însă doar să o privesc.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT