LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Abyss x Soundboy

we ❤️ music

“Abyss” e cel mai nou single pe care Soundboy îl propune ascultătorilor săi

"Abyss" este cel mai nou single pe care Soundboy îl propune ascultătorilor săi. Este în colaborare cu Green Kontakt și este lansat sub label-ul Black Sedan Music.

După 10 ani de lucru în care s-a concentrat doar pe munca de studio ca producător muzical/compozitor/inginer audio, Buzatu „Soundboy” Antonius, a contribuit la mai multe single-uri de succes pentru alți artiști precum: Antonia, Alex Velea, Rashid, Alina Eremia, Corina, C.I.A., Spike, Lino, Mario Fresh, Karola, Karie, Sișu Tudor, Kalif, Jo Jklass, El Nino, Criss Blaziny, Zhao, DOC, Stres.
Tânărul compozitor a simțit că are mai multe de spus și de transmis, așa că a început să-și urmărească visul și să lucreze la piesele sale în limba engleză.
Este motivat să-și lase amprenta asupra industriei muzicale de peste hotare și aduce în fața publicului o muzică sinceră și cu suflet. Un sound fresh și unic, muzica cu substanță care să nu se consume peste noapte și să rămână și peste ani în sufletele ascultătorilor.
Tema piesei are ca laitmotiv societatea modernă guvernată de tentațiile sale. Aceasta se reflectă în versurile sale puternice și introspective, care dezvăluie latura întunecată a comportamentului uman și a influențelor negative din jurul nostru.
Sunetul piesei este unic, fresh, cu o temă dark, amestecată cu instrumente de suflat înălțătoare care întregesc sound-ul.
Piesa este acum disponibilă pe toate platformele majore de streaming – https://bfan.link/-abyss
Pentru mai multe informații despre Soundboy și muzica sa, vizitați canalul oficial de Youtube și profilul său de Spotify.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT