LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Proconsul a lansat piesa „În Lumea Ta”

Proconsul revine în lumina reflectoarelor cu piesa „În Lumea Ta”, o melodie plină de sensibilitate și iubire, alături de un videoclip care sigur te va emoționa.

Piesa „În Lumea Ta” ne vorbește despre iubirea  ideală, care depășește granițele timpului și spațiului, conturându-și o lume unică, doar a sa. Compozitorii piesei sunt Dragoș Dincă, Roland Kiss, Raymond Vancu și Robert Anghelescu, versurile fiind scrise de Andra Brebu, Vlad Cireșan și Marin Bogdan Mihai. 

Versurile acestei piese ne fac la început să simțim o melancolie dulce, amintindu-ne de copilărie, acordurile de chitara completând perfect acest scenariu emoționant. Regăsirea iubirii ne readuce liniștea în suflet pe parcursul piesei și ne face să ne gândim că tot ceea ce contează în această viață este dragostea, pentru că fără ea am fi veșnic bolnavi de dor. 

Regizat de Emanuel Petruț, videoclipul emoționant al acestei piese îi are în prim-plan pe cei doi protagoniști, Alice și Corneliu Ulici, care portretizează un cuplu al cărui destin este umbrit de o boală fatală. 

Trupa Proconsul este unul dintre cele mai iubite proiecte pop-rock din România, având mai multe albume la activ și zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se află „Cerul”, „Un om mai bun” și „Mi-ai Luat Inima”, care sunt cântate și iubite de români încă de la lansarea acestora. „Cerul” este considerată una dintre cele mai frumoase și emoționante melodii din muzica românească, acesta remarcându-se printr-o coloană sonoră deosebită și versuri care îți rămân întipărite în minte și în suflet pentru o veșnicie.

 

Sursa: Info Music

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT