LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Trupa “The Humans” a lansat videoclipul piesei “Mai stai!”

Foști membri ai trupei Jukebox, The Humans s-au făcut cunoscuți publicului larg în formula actuală odată cu participarea în emisiunea ZazaSing, de la Antena 1 dar și după ce au reprezentat România la Eurovision Song Contest 2018 de la Lisabona.

Piesa “Mai stai” a fost compusă de Alin Neagoe, basistul trupei, și Denisa Demian. Este vorba de o piesă de dragoste, așa cum ne-au obișnuit membrii trupei. În perioada pandemiei, trupa The Humans a compus mai multe cântece pe care abia aștepta să le facă auzite publicului larg, declarând că abia așteapta concertele live, live-ul fiind ceea ce-i caracterizează. The Humans reprezintă proiectul nou al unor muzicieni extrem de cunoscuți, care și-au stabilit un altfel de target pentru ceea ce au de oferit publicului. Nu e vorba doar de entertainment, ci de emoție transmisă muzical prin compoziții originale. Fiecare dintre membrii trupei rezonează cu același mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock, iar reuniunea lor în cadrul unui proiect unic nu este de test, ci de empatie. Portofoliul însumat al aparițiilor scenice ale fiecăruia dintre muzicieni (live, în spații de concerte sau în cele mai mari show-uri de televiziune din România) depășește antrenamentul multor trupe cu istorie, fiecare nume având deja o amprentă recunoscută în memoria colectivă “Noi credem în Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa își va manifesta actul artistic.

Toată paleta de emoții umane, reperul înalt al valorilor adunate din experința de viață a muzicienilor, exercițiul de empatie adunat în timp – iată ceea ce face diferența între The Humans și alte proiecte muzicale din zona de referință. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o împărtășire de emoții, fără granițe între scenă și public. În ultimele 6 luni au lansat două piese propri, primul lor single “Îndură inima”, în colaborare cu casa de discuri Roton și Adi Sană și piesa “Goodbye” compusă de membri trupei cu care The Humans reprezintă România la Eurovision Song Contest 2018 de la Lisabona.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT