LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Catalina Cara - Leap Year Baby Deluxe Edition

we ❤️ music

Catalina Cara a lansat albumul “Leap Year Baby – Deluxe Edition”

La un an de la lansarea ei ca artist solo, Catalina Cara lansează primul ei album, o versiune Deluxe a EP-ului „Leap Year Baby”, 18 piese, atât originale cât și remixuri.

Toate cele 7 single-uri originale sunt scrise de Catalina și produse de Yin Creatif. „Leap Year Baby” are un sunet dream-pop organic cu versuri cu tentă personală, creând o oază de inocență, speranță și fericire, completate de 11 remixuri cu diferite reinterpretari ale fiecarei piese.
Unul dintre remixuri este pentru „Faith” și este realizat de Moonsound care a dat piesei indie pop o energie speciala și o dinamică distinctivă, ducând-o într-o zonă techno – deep house, foarte dansantă. Piesa ocupa deja locul 95 in topul 100 MediaForest fiind difuzata pe Dance FM.
„Propriile mele povești, diferite interpretări și viziuni ale lumii mele, o fuziune de stiluri care se îmbina împreună într-un tot, albumul meu „Leap Year Baby Deluxe Edition” vă va trece prin diferite stări prin intermediul undelor de sunet.” Spune Catalina.
Născută pe 29 februarie, la Chișinău, Moldova, de unde și numele proiectului, Catalina nu este lipsită de esența unei persoane născute în an bisect: abordarea ei optimistă față de dragoste – fie că este vorba despre muzică sau experiențe romantice – și viața este ceva ce se traduce cu ușurință și în afara studioului, când performează în fața unui public.
Privit ca un întreg, Leap Year Baby are o energie liniștită, dar asta nu înseamnă că proiectul este unul ușor, superficial. Nuanțele și versurile care adresează probleme provocatoare, cum ar fi dragostea și pierderea celor dragi, tendința oamenilor de a se pierde în lumea abuzului de substanțe pentru a găsi confort, fac din Leap Year Baby un puzzle esențial, care surprinde aspecte profunde ale vieții, exprimate cu emoție caldă și compasiune.
Muzica Catalinei a primit critici pozitive atât local cât și international de către Europavox, Soho Radio, Nexus Radio, Kronendach, Radio Guerrila, Elle Romania, Glamour Magazine, Clubbing TV, Nagamag, Alist Magazine, Bandcamp și multe altele. Catalina a fost lăudată pentru calitățile ei vocale impresionante și pentru că își folosește vocea ca pe un instrument.
De asemenea, muzica Catalinei a fost inclusă în peste 4000 de playlisturi internaționale pe Spotify la fel ca și multe difuzări radio peste tot în lume și a avut concerte la cele mai importante festivaluri din România ca Electric Castle, Summerwell, Analogue, Romanian Creative Week și multe altele.
Catalina va avea un concert într-o formulă specială pe data de 2 februarie în Expirat.
Leap Year Baby Deluxe Edition poate fi ascultat pe toate platformele de streaming și cumpărat de aici: https://bfan.link/leap-year-baby-2& https://catalinacara.bandcamp.com/
CATALINA CARA ONLINE: https://www.instagram.com/catalinacara_/ https://www.tiktok.com/@catalinacara
https://www.facebook.com/catalinacaramusic https://www.youtube.com/catalinacara

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT