LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
luis gabriel - ochii tai

we ❤️ music

Luis Gabriel lansează “Ochii tăi”, o declarație de dragoste pentru jumătatea lui! “Eu de ochii iubitei mele m-am îndrăgostit”

Cel mai îndrăgit solist de muzică balkanika revine cu un nou hit după ce a lansat mai multe piese cu priză la public. De această dată Luis Gabriel ne încântă cu o declarație muzicală specială pentru Haziran, iubirea lui, care îl va face anul acesta tată. Piesă se numește "Ochii tăi" și împreună au filmat un nou videoclip plin de peripeții.

După ce a lansat mai mult piese împreună cu Balkanika Records iată că indăragtul solist Luis Gabriel revine în atenția fanilor cu o nouă melodie de dragoste, pentru care Midas MNL a scris muzica și a compus textul, videoclipul fiind regizat de Claudiu Stan (MVP Entertainment). “Am lnsat o nouă piesă însoțită de videoclip în care am filmat împreună cu soția mea, Haziran. Am vrut să fiu cu ea în videoclip pentru că are ochii foarte frumoși, eu de ochii ei m-am îndrăgostit. Și cum este vorba în melodie despre “ochi tăi” m-am gândit să joace ea cu mine, să se vadă și burtica din când în când, că așa este bine, fiind însărcinată. O să devenim părinți pe la sfârșitul lui iunie, începutul lui iulie, însă pînă atunci va invit să urmăriți videoclipul regizat de Claudiu Stan. Am filmat în țară, într-un loc secret, a durat câteva ore însă am avut probleme cu curentul de pe vas. Filmăm câteva minute, intram să ne încălzim în vapor, apoi ieșeam din nou. O filmare cu peripeții însă a ieșit un videoclip extraordinr”, ne-a povestit Luis Gabriel care se vede cu ochiul liber cât de îndrăgostit de fermecătoarea lui jumătate.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT