LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Loreen - Tattoo

we ❤️ music

Loreen câștigă Eurovision Song Contest 2023 cu piesa “Tattoo”, devenind al doilea artist din istoria concursului cu doua victorii

Loreen scrie istorie la Eurovision Song Contest ca prima interpretă feminină și doar a doua persoană care a câștigat competiția de două ori. Favorita concursului Eurovision, Loreen, a luat acasă trofeul de anul acesta cu piesa "Tattoo".

Loreen a reușit să impresioneze publicul și juriul din întreaga Europă cu vocea sa și prestația scenică captivantă.

Într-o seară plină de emoții și de talente extraordinare, Loreen a dominat scena Eurovision 2023, demonstrând încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai talentate artiste contemporane. Piesa “Tattoo” a reușit să depăşească granițele muzicale, captivând inimile ascultătorilor cu versurile sale profunde și puternice, însoțite de o interpretare vocală sinceră și emoționantă.

Loreen, care a câștigat în 2012 Eurovision cu melodia “Euphoria”, a reușit să ofere o nouă capodoperă muzicală cu “Tattoo”. Această victorie confirmă talentul și carisma sa remarcabilă, iar Loreen devine acum al doilea artist din istoria concursului care a reușit să câștige de două ori acest concurs, dupa Johnny Logan (1980, 1987).

Loreen a captivat publicul și a transmis o emoție puternică în timpul interpretării sale. Piesa “Tattoo” a fost o alegere perfectă pentru a transmite un mesaj profund și universal, iar publicul a răspuns cu entuziasm și susținere necondiționată.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT