LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
6Teen-Te-as lua in America

we ❤️ music

6Teen și Bibi & Antonio Pican au făcut show la FestiKids

Cu look uri fresh și energie cât pentru o gașcă întreagă 6Teen și Bibi & Antonio Pican au concertat sâmbătă pe insula de pe lacul Fundeni unde a avut loc Fmily Fest - Festi Kids concert mare. In timp ce tinerii concertau și dansau oricine putea vizita și T-Rex Parc unde puteai vedea dinozauri în mărime naturală.

Pentru cei care au venit la Festi Kids ziua de sâmbătă a fost una deosebită căci distracția era în floare pe lacul Fundeni la Fmily Fest – Festi Kids căci a fost mare concert mare cu 6Teen și Bibi & Antonio Pican. Membrii trupei 6Teen alături de mentorul lor Mellina au urcat pe scenă și au cântat piesă pe care tocmai au lansat-o în aceea zi “Te-aș lua în America”, la care au filmat și un videoclip. Apoi au făcut poze cu fanii și după aceea au mers să se distreze la T-Rex Parc unde s-au fotografiat printre dinozaurii în mărime naturală. După care s-au întors și au stat la mesele din parc și au așteptat concertul îndrăgostiților Bibi și Antonio Pican. Care au electrizat publicul cu piesele lor. Căci au cântat împreună dar și solo și apoi au făcut fotografii cu fanii la un panou special.

andrei stefanescu
andrei stefanescu

La Family Fest au venit multe vedete
Într-o zi așa de frumasa multe vedete au venit să-și distreze copii sau să se relaxeze. I-am văzut pe Andrei Ștefănescu, Kamara, Domnul Problema sau Amna cu copii, pe Mario Joy cu soția, pe Gabriella Nastas, Mellina, pe cei cinci puști din trupa 6Teen care s-au distrat de minune sau chiar pe Maria Gyorfy, pe care o știți din emisiunea “La Măruță”. Și aveai unde pentru că erau topogane, puteai comandă preparate delicioase, mâncăruri sau dulciuri, vată pe bat, puteai olari sau să îți cumperi diverse accesorii.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT