LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ducu bertzi la mango festival

we ❤️ music

Ducu Bertzi cântă din nou în Chitila, la Mango Festival

Fanii folkistului din Chitila și din împrejurul Bucureștiului își pot vedea idolul într-un recital special la Mango Festival pe 16 iulie. Iar Ducu Bertzi nu va cânta singur, căci vor urcă pe scenă și alte nume importante din folk.

Asa cum ati aflat deja, Mangu Festival își deschide porțile în weekendul 16 – 17 iulie când mai mulți artiști vor urca pe scena din Chitila pentru a bucura pe cei care asculta genul acesta muzical pentru că îi așteaptă un program special. Pe data de 16 iulie vor urca pe scenă Ovidiu Mihăilescu, Walter Ghicolescu, Adrian Beznă și Ducu Bertzi. Și a două seară va fi senzatională căci vor fi cântate piese de artiști precum Vanghele Gogu, Magda Pușkaș & Rareș Suciu, Emeric Imre și Narcisa Suciu, îndrăgita solistă care se întoarce în țară special pentru acest eveniment organizat de Sprint Music împreună cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, Fundația Pro Chitila și Primăria Chitila în Parcul Dendrologic Chitila, județul Ilfov.

Ce spune Ducu Bertzi despre eveniment?
“Mango Festival e la prima ediție. Îi felicit pe cei din Chitila că s-au gândit să facă un festival într-o zona specială, în parcul dendrologic. N-am cântat în acest parc dendrologic dar concerte am avut iarna, de sărbători. Și întotdeauna organizarea a fost foarte bună la Chitila și am fost plăcut impresionat de modul în care organizatorii de la primărie și toată lumea avea grijă de cele mai mici amănunte. Ca totul să iasă foarte bine. Mi-a plăcut lucrul acesta. O să cântăm și la iarnă la Chitila, inainte de sarbatori. Le pregatesc fanilor mei un play list cu cele mai frumoase piese printre care “Floare de colț” și “M-am îndrăgostit numai de ea”, favoritele fanilor mei”, a mai spus Ducu Bertzi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT