LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Zoe Wees - Third Wheel

we ❤️ music

Zoe Wees a lansat single-ul “Third Wheel”

Zoe Wees a lansat single-ul “Third Wheel”. Cântecul explorează dorința de a iubi pe cineva care este încă obsedat de fostul său. Piesa a fost produsă de Patrick Pyke Salmy și Ricardo Muñoz, care au participat și la EP-ul de debut al lui Wees, “Golden Wings”.

Videoclipul pentru „Third Wheel”, care a fost regizat de Gabriella Kingsley (Fireboy DML x Ed Sheeran, ArrDee x Aitch), scalează înaltele muzicale ale cântecului și îi analizează partea emoțională, în timp ce cântăreața este dusă dintr-o cameră plină de floarea-soarelui într-un dormitor întunecat la un spectacol exuberant cu dansatori îmbrăcați colorat.

Vorbind despre cântec, Zoe Wees a spus: „Este atât de ciudat și sfâșietor să fii a treia roată în orice relație. Deși sensul acestui cântec provine dintr-un moment cu adevărat dificil din propria mea viață, sper că acest cântec îi va face pe unii oameni să-și amintească despre propriile lor experiențe similare cu momentele în care au învățat să evolueze.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/ThirdWheelPR

Biletele sunt acum în vânzare pentru primele spectacole ale lui Wees în SUA. Ea va cânta la Mercury Lounge din New York City pe 3 august și la The Hotel Cafe din Hollywood, CA pe 5 august. În timp ce se află în Statele Unite, va cânta și la Lollapalooza din Chicago și Outside Lands din San Francisco. Ea va susține Coldplay la spectacolele sold-out ale trupei pe Stadionul Olimpic din Berlin, pe 10 și 12 iulie.

Wees, care a strâns peste 1,6 miliarde de strem-uri, a fost nominalizata pentru un NAACP Image Award, inclusă în categoria „30 Under 30” din 2021 de la Forbes și prezentă în „21 Under 21: Ones To Watch” de la Billboard. Ea a apărut la „The Late Late Show with James Corden”, „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „Jimmy Kimmel Live!”, American Music Awards și Macy’s Thanksgiving Day Parade. Wees a apărut recent pe noua piesă a lui Felix Jaehn, „Do It Better”.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT