LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Exclusiv Sprint Music – Anuelli lansează “Momento”

“Sunt songwriter de peste 10 ani și am lucrat la piese precum “Bilionera”, “Domino”, etc..

Nu e deloc străină de lumea muzicii, doar că a trecut la nivelul următor! Mai bine de 10 ani a fost songwriter, dar acum s-a apucat și de cântat! Este vorba despre Anuelli, care în colaborare cu Mario Joy și Sprint Music aduce în fața iubitorilor de muzică bună piesa “Momento”. Azi se lansează oficial, cu videoclip nou și un mesaj ce transmite că viața trebuie trăită fără a pierde timpul!

“Eu și cu Mario Joy suntem prieteni de ceva vreme și de mult ne doream să lucrăm la ceva împreună. Așa a luat naștere piesa “Momento”, scrisă de mine și produsă de el. Mi-a arătat un beat tare într-o zi și mi-a venit ideea să scriu repede ceva pe el. Mesajul este unul cât se poate de real și simplu. Când vrei ceva de la o persoană pe care o iubești, “nu mai pierde timpul” și fă ceea ce simți.  La scurt timp după ce am terminat piesa, am filmat și clipul”, povestește Anuelli.

Sunt mulți ani în care am stat bine să mă gândesc dacă eu vreau să fiu artist cu adevărat sau să rămân doar la a compune piese pentru alții. Dar niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce îți place și iubești. Și cu siguranță vor mai veni și alte piese super tari pe care vreau să le împărtășesc cu toată lumea. Hope you guys enjoy my work!”, a mai completat artista, de care, cu siguranță, o să mai auziți, pentru că promite mult!

Mario Joy este cunoscutul interpret al hitului “California”. El a lansat recent o nouă piesă, “Fashionista”, care crește vertiginos pe Youtube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT