LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Yeat a lansat single-ul Still Countin

we ❤️ music

Yeat a lansat single-ul “Still Countin”

Yeat a lansat single-ul “Still Countin”. Vizionarul artist underground a devenit celebru recent datorită melodiilor cu o producție futuristă, care se bazează pe trap, drill clasic și hyperpop. Acum, cu un proiect pe drum misterioasa vedetă este pe cale să-și consolideze locul printre greii muzicii.

„Still Countin” arată imediat de ce Yeat a devenit unul dintre cele mai interesante noi talente hip-hop. Susținut de sintetizatoare electronice pentru jocuri video și tobe inspirate din trap, piesa îl prezinta pe artist într-o dispoziție meschină și de confruntare. Focusul lui este unul singur: să urce în vârf.

Stream: https://umusic.lnk.to/StillCountinPR

Noul single este un nou început pentru Yeat, dar servește și ca punct culminant în prim-planul sunetului mereu în schimbare al rap-ului. Artistul a început să fie cunoscut după lansarea mixtape-ului “4L” din 2021, care l-a stabilit pe tânărul MC ca unul de urmărit. Complex l-a inclus pe Yeat în seria lor „Artists to Watch in 2022”.

Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Yeat, în timp ce el iși începe drumul spre succes și prezintă sunetul său radical și unic unui public în continuă creștere. Nu există nicio indoială că Yeat este pe cale sa devină una dintre noile vedete ale rap-ului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT