LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Yasmine - Lasă-mă cu tine

we ❤️ music

Yasmine lansează clipul piesei „Lasă-mă cu tine”

Yasmine lansează videoclipul piesei „Lasă-mă cu tine”, un statement muzical care evidențiază cât de important este să ne reamintim să ne bucurăm de tot ce trăim pentru că fericirea vine de fapt din lucruri simple.
Compusă de către The Master of The Sound alături de El Radu, interpretul și producătorul muzical din Republica Moldova care i-a remarcat talentul tinerei artiste, „Lasă-mă cu tine” este o piesă de dragoste pentru cei care aleg să iubească necondiționat și dau importanță momentelor petrecute împreună.
„Sunt fericită să lansez și clipul piesei. Din clipa în care am auzit demo-ul am simțit că e a mea. Fericirea este și mai mare acum că vă pot prezenta și clipul piesei”, povestește Yasmine.„Videoclipul o prezintă pe Yasmine în ipostaza de iubită a unui șofer de curse care, orbit de succesul de moment, pierde controlul situației. Dacă v-a plăcut piesa, sperăm să vă placă și videoclipul, unde puteți urmări povestea celor doi, în spoturile colorate ale nopții, în orașul curselor”, povestește El Radu.
La vârsta de 11 ani, Yasmin a început să urmeze ore de canto, iar după doar o lună, artista a început să participe la numeroase concursuri și festivaluri unde a interpretat atât piese populare cât și pop.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT