LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Holograf a lansat o nouă melodie – „Cum bate inima ta”

Celebra trupă a cărui solist este Dan Bittman a revenit în atenția fanilor cu o nouă melodie, știut fiind faptul că ei scot mai rar piese, dar și când o fac, dau lovitura. Noua lor piesă se numește "Cum bate inima ta".

Holograf tocmai a lansat o nouă piesă, pe care au și compus-o, intitulată „Cum bate inima ta”. Pe beat-urile rock de neconfundat ale trupei, Holograf relatează că iubirea, în ciuda faptului că este complicată si imprevizibilă, merită trăită și simțită din plin. Mai mult, într-un ritm dansant, Holograf cântă despre situația în care foarte multe persoane se regăsesc adesea, mai precis, greutatea momentului când conștientizezi că ar trebui să renunți la persoana iubită din diverse motive, dar sentimentele înăbușesc rațiunea: „Șapte vieți aș sta cu tine / Dimineți și nopți senine / Dar nu pot să aștept, știi bine / Dar eu tot te mai vreau”. „Cum bate inima ta” este prima piesă lansată în 2021, după ce în anul 2020 trupa Holograf a lansat la sfârșitul lui septembrie, alături de rapper-ul K-Gula, o nouă variantă a piesei lansată inițial în 2005, „Grijile s-au dus”, și în luna mai a anului trecut, Holograf a lansat single-ul produs și filmat în timpul lockdown-ului, „N-ai de ce să pleci”.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT