LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Processed with VSCO with fs16 preset

we ❤️ music

Wes Nelson face echipă cu French Montana pentru “Fly Away”

Wes Nelson face echipă cu French Montana pentru “Fly Away”. Un aspirant sigur pentru cântecul verii, îmbinând R&B-ul fluid cu refrenul lui Wes și versurile încrezătoare ale lui French și plasat peste ritmul emblematic Diwali Riddim.

Wes spune: „Acest album este unul special pentru mine, au trecut câteva luni de la ultima mea lansare, așa că am vrut să mă asigur că revin cu ceva de care am fost total mulțumit. Am început să-l scriu în urmă cu câțiva ani pe cont propriu, apoi m-am conectat cu Ebenezer, care a încercat celebrul Diwali riddim pentru ritm. Am fost uimit! Am terminat-o în sfârșit anul acesta cu French Montana, care a auzit-o și a vrut doar să fie prezent pe piesă, ceea ce a fost nebunesc să aud – legătura cu el la New York a fost foarte distractivă. Mi-am luat cu adevărat ultimele câteva luni să mă concentrez asupra compoziției mele și a cântărilor din Marea Britanie. Avem o mulțime de materiale grozave pregătite acum, așa că nu anticipez alte pauze lungi între single-uri, sunt foarte încântat ca toată lumea să audă totul și sper că fanilor le place ceea ce am lucrat.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FlyAwayPR

Fly Away este produs de Ebenezer și ADP și scris de Wes și dovedește încă o dată talentul lui Wes atât ca vocalist, cât și ca compozitor. Fost campion neînvins Muay Thai kickboxer, fotbalist semi-profesionist și inginer de proiectare a sistemelor nucleare, Wes are multe talente, dar muzica continuă să fie prima sa dragoste. Ambiția sa de a reuși i-a adus peste 1,2 miliarde de stream-uri în întreaga lume.

Și-a câștigat în mod natural respectul fraternității artiștilor, după ce a colaborat cu Hardy Caprio, Yxng Bane, Clean Bandit și Topic, precum și primind laude de la oameni ca Chip, Krept & Konan, Tion Wayne, Adekunle Gold, Headie One, Lewis Capaldi, Liam Payne și mulți alții.

Wes își va face debutul la festivalul Reading și Leeds din acest an, iar în toamna anului 2022 îl va vedea alături de turneul N-Dubz în arena sold out ca „oaspete foarte special” în noiembrie, ajungând în arenele majore din Marea Britanie, inclusiv 3 nopți la O2 din Londra precum și altele, inclusiv Arena Utilita din Birmingham și Arena AO din Manchester.

Cu mai multe melodii în pregătire și o armată de fani în continuă creștere, 2022 se pregătește să fie un alt an mare pentru unul dintre cei mai interesanți artiști noi ai Marii Britanii.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT