LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
We Love Music Festival Lineup

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

We Love Music Festival 2022 – Lineup-ul pe zile și bilete disponibile pentru fiecare zi de festival!

Pregătirile pentru We Love Music Festival 2022, cel mai tare festival-experiență al verii, care se desfășoară între 18 și 21 august, la Vâlcea, Fețeni, sunt în plină desfășurare.

Prima ediție a We Love Music Festival aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională. Astfel, pe scenă vor urca Ronan Keating, ATB, Jay Sean, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Outlandish, Lou Bega, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls și mulți alții. Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară! Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.

Bilete de o zi la We Love Music Festival

Biletele pentru fiecare zi de festival au fost puse în vânzare. În perioada de pre-sale, biletele sunt disponibile la prețuri preferențiale. Astfel, biletele acces general, pentru 18 și 21 august, sunt disponibile la prețul de 95 lei, față de prețul întreg de 120 lei, iar pentru zilele de 19 și 20 august, la 116 lei, față de prețul întreg de 150 lei. În ceea ce privește biletele VIP, pentru 18 și 21 august, sunt disponibile la prețul de 127 lei, față de prețul întreg de 170 lei, iar pentru zilele de 19 și 20 august, biletele costă 158 lei, față de prețul întreg de 200 lei.

Lineup-ul pe zile We Love Music Festival 2022

Joi, 18 august

· BLUE

· OCEANA

· OTTAWAN

· DJ PROJECT

· BODY&SOUL

· LOS ANONIMOS

Vineri, 19 august

· RONAN KEATING

· LOU BEGA

· OUTLANDISH

· HADDAWAY

· N&D

· ARSENIE ex. O-ZONE

Sâmbătă, 20 august

· ATB

· JAY SEAN

· NANA

· CONNECT-R

· LA FAMILIA

· CLASS

Duminică, 21 august

· RICCHI E POVERI

· MELODY THRONTON ex. PUSSYCAT DOLLS

· DR ALBAN

· ALESSANDRO CANINO

· 3 SUD-EST

· LA

· SWEET KISS

 

Abonamentele pentru toate cele 4 zile de festival sunt disponibile, în perioada de pre-sale, la prețul de 243,69 lei pentru acces general, față de prețul întreg de 320 lei, respectiv 423,8 lei pentru acces VIP, față de prețul întreg de 570 lei și se pot achiziționa de aici.

Urmărește We Love Music Festival aici: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT