LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
lou bega

we ❤️ music

We Love Music, cel mai mare festival din Vâlcea s-a încheiat! Peste 30 de artiști români și internaționali au făcut show-uri de senzație!

We Love Music Festival a debutat în forță joi, 18 august, iar mii de oameni au dansat și au fredonat timp de 4 zile magice alături de cei peste 30 de artiști români și internaționali care au urcat pe scenă. Iubitori de muzică de toate vârstele au trăit clipe de neuitat în mijlocul naturii, pe Platoul Fețeni din Vâlcea și s-au distrat pe ritmuri de trapp, pop, hip-hop, raggae sau R&B.

Liana Stanciu și Nick N&D au întreținut atmosfera și au energizat publicul în toate cele 4 seri ale festivalului, care a adus pe scenă artiști români precum Connect-R, 3 Sud Est, DJ Project sau Anda Adam dar și artiști internaționali care au făcut înconjurul lumii cu piesele lor, precum Ronan Keating, Lou Bega, Jay Sean, Oceana, Ottawan sau Blue.

Ronan Keating, fostul solist al trupei Boyzone, a venit cu o surpriză de proporții pentru publicul We Love Music Festival. Artistul a pregătit un moment în cadrul show-ului alături de Ioana Ignat, despre care a declarat că „este foarte talentată și are o voce incredibilă!”.

„Sunt pentru a treia oară în România și sunt foarte bucuros să revin aici. M-am simțit foarte bine, o atmosferă incredibilă la We Love Music Festival, vreme frumoasă. Sunt legat de această țară, de fapt Dan, cel alături de care compun piesele, locuiește în România. Îmi este mai greu să lucrez acum de la distanță cu el, pentru că este atât de departe, deci mi l-ați furat.”, a încheiat artistul zâmbind.

Lou Bega a fost și el încântat să revină în România: „Aveți un râu cu numele meu aici, Bega, i-ați dat numele după `Mambo No. 5`, desigur!”, a glumit renumitul artist în deschiderea show-ului său.

Prima ediție a We Love Music Festival a adus laolaltă iubitorii de muzică de toate vârstele, cumulând 20.000 de participanți în cele 4 zile de festival, care s-au bucurat de peste 30 de show-uri live la scena principală, nume mari care au făcut înconjurul lumii cu muzica lor. Zonele de relaxare, experiențele culinare, parcul de distracții și alte surprize din incinta festivalului au completat experiența și au asigurat participanților momente de neuitat.

Concertele live de pe scenă au fost completate de Disco Anul 2000, unde DJ și MC de top, precum Nick NND, Retro Night Fever with MC Dylma & Pappa M, Vice City, Professor, Tomy Deejay sau Vlad Odangiu au transformat locul într-o petrecere care s-a întins până în zorii zilei.

Festivalul We Love Music, aflat la prima ediție, a fost organizat de Sprint Media Group, cu sprijinul Primăriei Vâlcea. Înființată în 2003, Sprint Media Group este una din cele mai experimentate agenții de management și impresariat artistic pe plan național, reprezentând exclusiv peste 60 de artiști. Din portofoliul lor fac parte nume sonore din România, precum Connect-R, DJ Project, Bere Gratis, Cabron, Adda și mulți alții.

We❤ Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale! Urmărește We Love Music Festival în Social Media: Instagram, Facebook, TikTok.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT