LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

“Vremuri noi” pentru ALB NEGRU! Lui Andrei și Kamara li s-au alăturat Rareș și Ralflo! Aceasta este noua formulă a trupei!

“Nu cred că mai există o trupă de băieți care să sune așa cum sunăm noi live și din motivul acesta cred eu că este un câștig, atât pentru noi ca trupa cât și pentru muzica românească!”

La vremuri noi, oameni noi! Această zicală li se potrivește acum de minune băieților din trupa ALB NEGRU, care, odată cu lansarea noului lor single “Vremuri noi” lansează practic oficial și noua formulă de trupă. Lui Andrei Ștefănescu și Kamara li s-au alăturat prietenii și colaboratorii lor de suflet, alături de care au scos multe melodii de succes, printre care și “Mi-e sete de tine”, Rareș Varniote și Ralflo!

“Începând cu această piesă “Vremuri noi”, Rareș și cu Ralflo intră în trupa ALB NEGRU. De-acum încolo noi patru vom fi ALB NEGRU și mă bucur nespus de mult că pentru ALB NEGRU au venit vremuri noi! Așa se numește și noua noastră piesă, culmea, nu ajunsesem la studio pentru a face această piesă ci alta, în varianta ALB NEGRU feat, Ralflo și Rareș și apoi ne-am decis ca trupa să fie în patru de-acum înainte, noua formulă. Piesa “Vremuri noi” a venit practic să anunțe acest update al trupei. Se anunță vremuri noi pentru noi și suntem foarte fericiți. Această piesă ne reprezintă, este foarte frumoasă, pozitivă, o piesă care dă speranță, o piesă care te face să nutrești sentimente pentru cel de lângă tine, te ajută să îți dezvolți această zonă, să o hrănească cumva și noi ne bucurăm foarte mult că reușim să dăm mai departe ceva din noi către public și putem să aducem zâmbete și fericre în sufletele altora!”, spune Kamara.

Ce spune Andrei Ștefănescu despre noua formulă a trupei și noul single ALB NEGRU?

“Mie personal mi se pare că “s-a făcut dreptate”! Am adus lângă noi doi cântăreți adevărați, două caractere adevărate, doi oameni cu care am avut cel mai mare succes pe care ALB NEGRU l-a înregistrat vreodată. Suntem colegi și la Naționala Artiștilor, suntem prieteni și în afara scenei, cântăm foarte bine împreună, ne simțim foarte bine pe scenă, avem foarte multe evenimente la care am participat și ne-am susținut unii pe ceilalți. Trupa ALB NEGRU are acum doi membri care trebuiau să fie mai demult în această trupă, chiar odată cu piesa “Mi-e sete de tine”. Au trecut anii, ne-am maturizat și iată-ne ajunși în fața unui moment foarte important pentru noi. Această pandemie cred că ne-a luminat oarecum și ne-a dat această soluție și anume, de a fi mai mulți! Nu cred că mai există o trupă de băieți care să sune așa cum sunăm noi live și din motivul acesta cred eu că este un câștig, atât pentru noi ca trupa cât și pentru muzica românească! Cu ocazia asta am scos și o piesă care chiar asta arată – “Vremuri noi!” – atât pentru noi – trupa ALB NEGRU – cât și pentru cei care vor asculta piesa. “Vremuri noi” – pentru că suntem într-o permanentă schimbare, totul se schimbă în jurul nostru, trăim niște vremuri noi, iar noi suntem în picioare și iată-ne poate, mai puternici ca înainte! O piesă frumoasă, pe care am iubit-o încă din prima zi în care am ascultat-o și cred eu că și publicul de la noi din țară o va iubi, atât piesa, cât și noua formulă ALB NEGRU”!

“Ce pot spune despre nouă piesă “Vremuri noi”? Sincer, de la “Mi-e sete de tine” nu am mai simțit așa vibe și așa bucurie, mai ales că am păstrat și formula câștigătoare. Este o piesă de vară, în stilul nostru reggae, cu care am avut succes mereu! Vorbind despre noua formulă a trupei, mă bucur să fac parte din acest proiect, așa cum m-am bucurat și până acum, să fim patru nebuni frumoși, dar de dată asta sub numele de ALB NEGRU toți patru! Sau, cel mai simplu, am scăpat de feat. Ralflo cu Rareș. Glumesc! Piesa “Vremuri noi” a venit cum nu se putea mai bine în perioada asta, mai ales că am făcut și trecerea de la colaborarea dintre noi, la formulă oficială, și mai ales vremurile pe care le trăim cu toții. Sperăm să vă placă așa cum ne place și nouă piesă!”, adaugă și Rareș, încântat de nouă formulă, cea oficială de patru băieți, a trupei ALB NEGRU!

Ralflo s-a declarat și el extrem de încântat pentru faptul că acum face parte oficial din noua formulă ALB NEGRU: “Pentru mine este o onoare că după 8 ani de zile de colaborări și de concerte să fac parte oficial din trupa ALB NEGRU. Parcă așa era și scris! Nu este o mare schimbare pentru că noi tot așa mergeam la concerte, în formula de patru, dar acum este o împlinire totală! Simt o mare bucurie și ne vom bucura pe scenă toți patru, tot restul vieții! Piesa “Vremuri noi” vorbește despre iubire, ca de obicei, noi așa cântăm. Chiar dacă noi am trecut peste ceva foarte complicat și foarte greu, rămânem împreună și în “Vremuri noi”!”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT