LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Voltaj le-a făcut un cadou muzical special fanilor de 1 iunie – videoclipul piesei „Copile”

Călin Goia și colegii lui de trupă au lansat chiar de 1 iune, ziua copilului o piesă specială. Aceasta se numește "Copile" și a avut o lansare deosebită pentru membrii Voltaj.

Toată lumea și-a amintit de 1 Iunie că suntem copii, că ne putem bucură la fel ca cei mici, că putem să râdem mai mult și să petrecem timpul cu cei dragi, pentru că aceste momente nu ni le poate da nimeni înapoi. Așa că de ziua copilului Voltaj le-a oferit publicului un cadou emoționant și a lansat „Copile”, o piesă pentru cei mici, dar și pentru cei mari. „Să rămâi până la sfârșit/, Acel copil cu suflet infinit”, sunt versurile pline de însemnătate prin care trupa Voltaj îndeamnă adulții, dar și copiii să nu uite niciodată că momentele frumoase, pline de fericire vor cântări în viață mai mult decât altele. „Piesa «Copile» ne emoționează la fiecare ascultare. Și asta pentru că e foarte personală. A fost scrisă pentru copiii noștri și sperăm să ajungă la sufletul tuturor părinților și copiilor. Urăm fiecărui copil în parte «La Mulți Ani» și «să rămână până la sfârșit, acel copil cu suflet infinit»”, a povestit Călin Goia.

În 2020, Voltaj a lansat „OM”, o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național „Ca la 20 de ani” ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie au cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT