LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lauren Spencer Smith x GAYLE și Em Beihold pentru Fantasy

we ❤️ music

Lauren Spencer Smith face echipă cu GAYLE și Em Beihold pentru “Fantasy”

Lauren Spencer Smith face echipă cu GAYLE și Em Beihold pentru “Fantasy”. Imnul pop energic prezintă vocea în plină expansiune a artistei care vorbește despre depășirea unei relații toxice, în timp ce GAYLE și Beihold răspund aceluiași sentiment. În videoclip, chimia celor trei artiști este incontestabilă, deoarece întruchipează puterea prieteniei feminine.

„Când scriam „Fantasy”, am vrut să surprind cât de dure sunt relațiile toxice și că ieșirea din acele relații poate fi atât de puternică. GAYLE și Em s-au conectat instantaneu cu subiectul și versurile lor au ajutat să ducă cântecul la un alt nivel.”— Lauren Spencer Smith

Lauren Spencer Smith se pregătește să aibă un punct de reper în 2023. Cântăreața și compozitoarea în vârstă de 19 ani din Nanaimo din Insula Vancouver, Canada, împărtășește „Fantasy”, în timp ce se pregătește pentru a-și lansa albumul de debut.

Stream / Download: https://umu.lnk.to/FantasyPR

Până în prezent, Lauren a depășit 1 miliard de stream-uri la nivel mondial. „Fingers Crossed” a catapultat-o în topuri și i-a câștigat certificarea de platină RIAA. A urmat „Fingers Crossed”, cu balade pop la fel de emoționante „Flowers” și „Narcissist”, spectacole la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022, Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve și multe altele. „Flowers” a obținut și certificarea RIAA Platinum. Lauren a fost nominalizată ca cea mai bună artistă nouă și a cântat la People’s Choice Awards 2022, iar Apple Music a selectat-o drept una dintre „5 artiști revoluționari din 2022”. Ea a câștigat laude pentru versatilitatea ei, atât de la vocea ei puternică până la compoziția ei detaliată. Când se apropie de microfon, cântăreața și compozitoarea din Insula Vancouver împărtășește genul de povești de obicei comercializate de cei mai buni prieteni, mult timp după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT