LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Vita de Vie a lansat piesa Nimeni, nimic

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1166

we ❤️ music

Viţa de Vie a lansat single-ul „ Nimeni, nimic”

Vița de Vie este o formație de muzică rock (ocazional influențe rap, hardcore, jazz, și reggae) din România, formată în 1996. Primul lor album, "Rahova", a fost realizat în 1997.

Viţa de Vie a lansat single-ul „ Nimeni, nimic”, o melodie compusă şi produsă de către Adrian Despot.
Înființată în 1996, formația înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat “Vița de Vie” de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, „Rahova”, sub egida casei de discuri Zone Records. În 1998 formația, aflată încă la început de drum, ia parte la Turneul Hollywood Rock Tour alături de deja consacratele Holograf și Timpuri Noi.
În 1999 Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească prin lansarea albumului „Fenomental”, pe casetă audio și al videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”.
Albumul este reeditat un an mai târziu în format CD, conținând și videoclipul. Tot în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, iar Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. Împreună cu Timpuri Noi este lansat albumul „Lucky Nights Live”.
Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/vitadevieofficial
https://www.facebook.com/vitadevie
https://www.instagram.com/vita_de_vie

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT