LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Valentin și Codruța Sanfira, vacanță de vis în Dubai în timpul pandemiei

Codruța și Valentin Sanfira, interpreti de muzica dance dar si populara, și-au luat câteva zile de vacanță și au plecat în Dubai, desi sunt reguli stricte in pandemie. Cei doi au vizitat tot ce era de vizitat si s-au intors cu amintiri pentru o viata.

 

Cazați în luxoasa zonă Palm Jumeirah, la fascinantul Waldorf-Astoria, cei doi s-au bucurat de razele soarelui din Dubai încă din prima dimineață. Fiind supuși carantinei până la aflarea rezultatelor testului PCR făcut pe Aeroportul Internațional Dubai (obligatoriu la intrarea în Emirate), îndrăgostiții și-au savurat cafeaua la terasa dintre palmieri a hotelului și s-au plimbat pe nisipul fin încă de la primele ore ale dimineții. Deși de pe balconul camerei puteau vedea măreția Atlantis The Palm, cei doi nu s-au mulțumit cu doar atât. Au ajuns la cea mai recentă atracție turistică din Dubai – Nakheel The View. Astfel, au avut o imagine panoramică de 360 de grade asupra The Palm Jumeirah. Nu mică le-a fost mirarea să afle că frumosul “Palmier” a fost construit în doar 6 ani… “Ceea ce m-a impresionat, în primul rând, a fost frumusețea locului, imensitatea, grandoarea Dubai-ului. Insula Palmier are o arhitectură futuristă, spre deosebire de altele, lucru care m-a încântat enorm, întrucât eu sunt o persoană deschisă spre tot ceea ce ține de noutate, de modern. Totodată, faptul că insulele au fost construite pe apă, într-un timp atât de scurt m-a lăsat fără cuvinte. Atât de multă voință, atât de multă determinare… este absolut fascinant!”, spune Codruța. Într-una dintre seri, cei doi s-au bucurat de cină în zona The Pointe a Palm Jumeriah admirând show-urile The Point Fountain, fânâtana intrată anul trecut în Cartea Recordurilor drept cea mai mare fântână din lume. Cei doi au dansat pe muzica ce se auzea din 86 de difuzoare și 18 sub woofere și pe fundalul oferit prin 3.000 lumini LED, 7.000 de duze pentru efecte de ceață și aburi, și de apa aruncată până la 105 metri înălțime.

Surpriza sejurului

Valentin și-a surprins în cel ma frumos mod tânăra soție. În ultima seară petrecută în Dubai, a invitat-o pe Codruța la o cină romantică la unul dintre restaurantele Waldorf-Astoria. Dar nu la orice fel de cină. Ci la “Private Beach Dinning Experience”. Astfel, cei doi au cinat la o cabană privată pe plajă, înconjurată de strălucirea intimă a luminilor cu torțe și de strălucitorul orizont din Dubai care se reflectă pe mare în fundal. S-au răsfățat cu șapte feluri de mâncare din cea mai bună bucătărie. După sejurul petrecut în Dubai alături de soțul său, Codruța spune nu doar că s-ar întoarce în Emirate, ci ”Aș locui o bună perioadă de timp în Dubai, pentru a explora, pentru a afla mici secrete de marketing și, mai ales, pentru tehnologie.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT