LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
R3HAB a lansat piesa My Pony

we ❤️ music

R3HAB a revenit cu noul single “My Pony”

R3HAB a lansat piesa “My Pony”. Artistul a lansat hit dupa hit în primul trimestru al anului 2022 și nu pare că ar dori să se oprească. În urma colaborărilor sale cu Dimitri Vegas & Like Mike, precum și cu Armin van Buuren, R3HAB inovează pentru a crea un album pop-house. Cu aceste impresionante trei luni din noul an, artistul este gata să-și continue parcursul.

„Experimentez în mod constant diferite stiluri și sunete. Single-ul „My Pony” este un pic mai bazat pe bas și mai relaxat decât catalogul meu de până acum și sunt încântat de varietatea pe care o aduce. Această piesă a durat mult timp și mă bucur să o lansez în sfârșit. Sunt sigur că „My Pony” va aduce o stare de spirit bună și abia aștept să o adaug in show-urile live”, a spus R3HAB despre noua melodie.

Link: https://Asculta.lnk.to/MyPonyPR

R3HAB este un producator și DJ cu origini marocane și olandeze. A devenit cunoscut în lumea muzicii după ce a remixat piesa “Give Me Everything” a lui Afrojack. Melodiile “All Around The World (La La La)” și “Lullaby” au acumulat peste 600 milioane de stream-uri, iar colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson sau Olivia Holt au demonstrat faptul că R3HAB este unul dintre cei mai talentați DJ și producători din industrie. R3HAB continuă să evolueze. Artistul a acumulat peste 7 miliarde de stream-uri și a câștigat 55 de certificări de aur sau de platină. În plus, R3HAB se afla in Top 200 cei mai ascultați artiști pe Spotify si pe locul 12 in DJ Mag.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT