LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Undo, Robb si K’ali Asa-i

we ❤️ music

Undo, Robb și K’ali vin înconjurați de fum în piesa „Asa-i”

Undo, Robb și K’ali aduc o combinație de sound clasic și high la fel de clasic prin intermediul piesei „Așa-i”, care este un adevărat banger al industriei trap din România.

„Așa-i” este o piesă care a fost scrisă cu gândul la toți cei care s-au eliberat de limitările impuse de societate și își trăiesc viața la intensitate maximă. Astfel, acum, aceștia au un imn al lor, care să le fie alături la orice petrecere, dar și în momentele în care vor să se deconecteze de la haosul din jur.

O piesă cu un sound care ne amintește de rapul clasic, cei trei artiști au reușit să integreze în „Așa-i” și tot ce e mai nou în lumea trapului, cu flow-uri care ne poartă asemeni fumului din nopțile trecute.
„ Așa-i este o piesă hype pe care petreci cu prietenii, dar pe care poți să te agiți și în mașină, de unul singur, sau atunci când vrei să te încarci cu energie bună și să te flexezi. Piesa este un fel de așa o facem noi, ăsta este filmul pe care o să îi ai când petreci alături de Soundealers: multă muzică, femei provocatoare și mult fum”, a povestit Undo.
„Așa-i” a fost produsă și mixată de K’ali, pe numele real Alex Caletean. Versurile au fost compuse de K’ali, Undo (Alexandru Marin) și Robb (Roberto Iancu), în timp ce masterul a fost făcut de G.O. (Georgian Drăgulin).

Despre Undo
Undo, pe numele real Alexandru Marin, este un artist nou pe scena muzicii trap, care a lansat piesă după piesă din poziția de artist independent. Acesta a reușit să își contureze o comunitate în mediul online, astfel că piesele sale adună zeci de mii de vizualizări. „Așa-i” reprezintă prima colaborare a lui Undo cu Rul Music.

Despre Robb
Robb, pe numele real Roberto Iancu, este un interpret, coregraf și artist, care a crescut în București, într-o atmosferă urbană specifică. Astfel, fiecare compoziție semnată de Robb are elemente care aduc aminte de agitația specifică orașului în care a crescut. Artistul se descrie ca o combinație de muzică și dans, aflată în echilibru.

Despre K’ali
K’ali, pe numele real Alex Caletean, este un producător și cântăreț, care face primii pași în industria muzicală din România ca artist solo. Anterior, acesta a făcut parte din trupa SHOT, care aduna milioane de vizualizări cu fiecare piesă lansată.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT