LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mahmood și Blanco x MEDUZA - Brividi Remix

we ❤️ music

Mahmood și Blanco au lansat, împreuna cu MEDUZA, „Brividi Remix”

Mahmood și Blanco au lansat, împreuna cu MEDUZA, „Brividi Remix”. Dupa ce au câștigat editia de anul acesta a Festivalului SanRemo, cei 2 artiști vor reprezenta Italia la Eurovision Song Contest 2022. Piesa originală a acumulat peste 110 milioane de stream-uri și a fost certificată cu 4 discuri de platină în Italia.

Mahmood și Blanco sunt primii artiști italieni ce colaborează cu MEDUZA, care tocmai ce a lansat remix-uri pentru piesele lui Ed Sheeran și Florence + The Machine.
“Brividi” a avut un succes imens, stabilind un record in Italia. Piesa a fost ascultata de peste 3,3 milioane de ori in primele 24 de ore pe Spotify, nu a existat un debut similar in istoria platformei de streaming. Piesa a acumulat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a debutat pe locul 5 in top-ul global al Spotify.
Melodia este compusa si produsa de Michelangelo, un producator de incredere al lui BLANCO. Piesa s-a nascut intamplator si a durat 5 luni pentru a fi finalizata.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BrividiMeduzaRemixPR
“In “Brividi” doi baieti, apartinand a doua generatii diferite, au aceleasi temeri si dorinte – teama de a gresi si de a se simti nepotriviti, incapabili sa transmita ceea ce simt – si cu dorinta de a iubi in deplina libertate, daruind tot ce au. Cantecul este despre dorinta de a trai un sentiment pur si atotcuprinzator, daramand bariere, in deplina libertate”, a spus Mahmood despre noua melodie.
“In acest pasaj vorbim despre un sentiment care uneste pe toata lumea, iar diferenata de varsta nu conteaza: atunci cand iubim, ne dezvaluim pentru ceea ce suntem cu adevarat cu teama de a nu fi intelesi. In “Brividi” experienta mea o intalneste pe cea a lui Mahmood si intr-un anumit fel pe cea a tuturor”, a declarat BLANCO despre piesa.
Mahmood, pseudonimul lui Alessandro Mahmoud, are 29 de ani, s-a nascut la Milano dintr-o mama din Sardinia si un tata egiptean, a castigat Festivalul de la Sanremo de doua ori, triumfand cu piesa “Gioventù bruciata” la Sanremo Giovani 2018 si cu “Soldi” in 2019, cu care s-a clasat si pe locul al doilea la Eurovision Song Contest. Blanco, pseudonimul lui Riccardo Fabbriconi, are 18 ani si este originar din Calvagese della Riviera, un orasel din zona Brescia. Este cel mai tanar artist care concureaza anul acesta.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT