LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
7EVEN lansează Două priviri

we ❤️ music

Trupa 7Even a scos videoclipul piesei „Două priviri”

„Două priviri” este numele primului single pe care 7EVEN îl lansează în această formulă. Compusă de către Costi, producătorul ce se află în spatele a multor hituri și voci fresh, „Două priviri” este o piesă despre o iubire văzută prin ochii unui adolescent, care simte pentru prima dată fiorii dragostei.

„Te-aș iubi o viață și încă o zi/ Te-aș iubi chiar dacă aș știi că nu mai vii” sunt versurile prin care cele șapte fete ce formează trupa 7EVEN se pun în pielea celui care iubește și prin muzică descriu tot ce de multe ori rămâne nespus.
Stephany, Vanessa, Sonya, Paula, Briana, Andra și Anisha sunt cele șapte fete ce formează 7EVEN, o trupă ce definește noua generație de talente. Cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, fetele au găsit rețeta succesului în această formulă, iar pasiunea comună a fost muzica. Cele șapte fete ce astăzi dau viață trupei 7EVEN adoră muzica de când erau doar niște copii și tot de atunci au început să participe la diferite concursuri, dar și emisiuni TV unde au interpretat atât piese populare cât și pop.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT