LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
@Petru Cojocaru

we ❤️ music

Trupa The Different Class a lansat primul single de pe albumul “Skins”, “Ping Pong”

Trupa timișoreana The Different Class a lansat ‘Ping Pong’, primul single extras de pe cel mai nou album al formăției, “Skins”, ce urmează să fie lansat anul acesta pe dată de 18 februarie.

“Ping Pong este despre yin și yang, despre două lumi care se ciocnesc și care încearcă să supraviețuiască unei stări conflictuale (a minții), despre rădăcina acestei ființe, atracția primordială a vibrațiilor, personajelor și scopurilor opuse. Dai că să primești, primești că să dai fără a te vinde neapărat și încerci să faci compromisuri și să dai o șansă unui lucru care nu este aliniat cu tiparele acestei lumi. În câteva cuvinte, viață este prea scurtă și fragilă că să te pierzi în jocurile minții, așa că intrigă videoclipului este despre a profită mai mult de ceea ce ai și nu a te distanță de ceva de care ești atras, din cauza diferențelor.” povestesc membrii trupei.

Cu acest single, The Different Class s-au simțit confortabil să se scufunde într-un sunet indie-electronică, în contrast cu restul albumului lor rock. Întâlnirea trupei cu producătorul premiat Michael Vuscan a deschis ferestre noi pentru a experimenta mai mult cu o incursiune în partea cinematică a The Different Class. “Skins” este o călătorie transformatoare, spre sfârșitul albumului fiind evidente elementele noi, direcția și abordarea trupei realizate în ultimii 3 ani.

„Suntem mai mult decât unul, suntem mulți, nu ne simțim confortabil să fim captivi ai unui gen de muzică. Vrem totul și le vrem acum! „ – acesta este răspunsul trupei la întrebarea ce înseamnă schimbarea. O nouă formă de libertate a fost dezvoltată în acest proces, membrii cochetând mai mult cu elemente specifice ale altor genuri, cum ar fi din muzică EDM.

The Different Class este o formație care a luat naștere în 2013 și e o fuziune de riffuri explozive cu sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Fuziunea se reflectă atât în aranjamente cât și în paleta sonoră a trupei. în prezent componentă formăției este Cris Paul – voce și chitară, Seian Scorobete – bas și Julia Kocis – tobe.

‘Ping Pong’: Musica & Text: Cris Paul, Seian Scorobete, Michael Vuscan Mixaj: Rob Anders Masterizare: Tim Boyce
Video: Director: Bianca Paul DOP: Bianca Paul
1st AD: Gino van de Staaij Editor: Sam Kinsella Creative Producers: Bianca Paul, Cris Paul, Michael Vuscan Consultant: Decebal Dascau Script: Bianca Paul. Cris Paul Costume design (Demy Rijken): Jess Oberlin HMUA: Karla Perez, Lili Paul Talent: Demy Rijken, Cris Paul Post-Production: Aurelian Scorobete
THE DIFFERENT CLASS online: Website: https://thedifferentclass.com/ Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/ Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/ Bandcamp: https://thedifferentclass.bandcamp.com/ Spotify: https://open.spotify.com/artist/04mVYxQSSDXLZTQtojOdSI?si=k8uJlBJJTg-77WD-3Wtqqg&nd=1 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQsqpYjkqRmMobhXHbDS_nQ FeatureFM: https://ffm.bio/thedifferentclass

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT