LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
o seara in parc

we ❤️ music

Se pregătește un concert grandios, “O seară în parc”, alături de nume mari ale muzicii românești! Maestrul Eugen Doga și mulți artiști de renume vor urca pe scenă pe data de 8 iulie!

Pe data de 8 iulie, iubitorii muzicii de calitate vor putea lua parte la un spectacol de zile mari denumit sugestiv “O seară în parc”. Este un eveniment pe afișul căruia se regăsesc nume mari

Astfek ca Maestrul Eugen Doga, soprana Iana Novac, Vlad Miriță, Natalia Barbu, Pasha Parfeni, Paula Seling, Damian Drăghici, Cristina Scarlat, Bogdan Mihai, Mariana Bulicanu și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru vor fi acolo.

Adevăratul regal muzical va avea loc la Teatrul de Vară Herăstrău din București iar biletele se pot procura încă de aici: https://iticket.ro/event/o-seară-în-parc.

Invitat de onoare, Omul mileniului – Maestrul Eugen Doga

Muzica ne unește, ne alină sufletele și ne oferă acea stare de armonie, de care avem cu toții nevoie. Din acest motiv, grandiosul spectacol “O seară în parc” din acest an este mult mai așteptat și cu o semnificație extrem de profundă.

La mijloc de vară, îți dăm întâlnire  în  Premieră  în inima Bucureștiului, la 1-a ediție, a celui mai frumos spectacol de muzică simfonică din țară. Vom petrece împreună momente de vis, ghidați de notele muzicale ale celor mai frumoase și selecte piese.Invitatul de onoare al acestui concert extraordinar este Maestrul Eugen DOGA – Omul mileniului. Ambasador al culturii noastre în lume. Geniu al muzicii. „Omul secolului XX”.

Numele Eugen DOGA se regăsește pe lista celor 200 de personalități marcante ale lumii. Capodoperele sale muzicale au cucerit toate meridianele. Muzica semnată de Eugen Doga face parte din topul celor mai bune 200 de melodii clasice din toate timpurile.

Valsul „Gingașa și tandra mea fiară” a fost declarat de UNESCO a patra capodoperă muzicală a secolului XX.

“O seară în parc” este creația fondatorului companiei ”iTicket”, companie cu 10 ani de experiență în evenimente mari, lider în Republica Moldova, din pasiunea pentru muzică simfonică și dorința de a o promova publicului larg într-o formă mai înțeleasă, mai accesibilă.

ADN-ul spectacolelor extraordinare ”O seară în parc” este orchestra simfonică, care împreună cu soliști de mare valoare, sunt invitați să interpreteze cântece atât românești cât și internaționale. Muzica rock, pop, folk se va îmbina de minune și împreună cu soliștii de operă și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău se vor crea combinații muzicale nemaiauzite.iTicket te invită la prima ediție ”O seară în parc” la București pentru a face parte dintr-o experiență muzicală unică, sută la sută live.

Soprana Iana Novac este extrem de încântată de acest eveniment

Pentru că o unge pe suflet fiecare compoziție a Maestrului Eugen Doga, renumita soprană Iana Novac este foarte fericită să urce din nou pe scenă alături de acesta, care de altfel a fost și invitatul său neprețuit la concertul pe care artista l-a avut la Sala Palatului, anul trecut, atunci când a sărbătorit cei 20 de ani de carieră.

“Pentru mine este o onoare să fiu din nou pe aceeași scenă cu Maestrul Eugen Doga și binențeles că am acceptat din prima. După concertul meu de la Sala Palatului unde l-am avut invitat aștept cu nerăbdare acest concert de pe 8 iulie de la Teatrul de Vară Herăstrau.De fiecare dată este o sărbătoare doar să-l ai pe Maestrul Eugen Doga în preajma ta dar mai ales să-i cânți muzica și să aduni amintiri de colecție.Sunt fericită să am șansa de a împărți de multe ori scena cu Maestrul și acesta consider că este un cadou de la viață pe care îl prețuiesc enorm.Voi interpreta câteva piese scrise de Maestrul Eugen Doga, piese pe care am avut bucuria să le cânt pe marile scene ale lumii.Mă bucură nespus inițiativa celor de la iticket.ro, apropo de aici puteți procura bilete la cel mai frumos eveniment la verii. Cum spuneam, inițiativa este una extraordinară de a bucura oamenii cu o astfel de muzică, astfel de muzicieni și interpreți.Mă pregătesc intens așa cum mă pregătesc mereu de întâlnirea cu admiratorii mei dragi”, a  declarat renumita soprană Iana Novac care de-abia așteaptă întâlnirea cu Maestrul Eugen Doga și cu publicul său.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT