LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Face 2 Face x Juice WRLD

we ❤️ music

“Face 2 Face” de la Juice WRLD a fost lansat

“Face 2 Face” de la Juice WRLD a fost lansat. Single-ul urmează lansarea „In My Head”, care a apărut luna trecută. La începutul acestui an, Juice WRLD a lansat Fighting Demons (Digital Deluxe). Data de 8 decembrie a marcat a doua zi anuală a lui Juice WRLD în Chicago, IL. În parteneriat cu Fundația Live Free 999, evenimentul a reunit cele mai apropiate persoane ale lui Juice și peste 18.000 de fani pentru o experiență captivantă care sărbătorește viața și muzica lui.

În aprilie 2020, mama lui Juice, Carmela Wallace, a anunțat înființarea Live Free 999 Fund, care primește sprijin suplimentar prin Grade A și Interscope Records, pe lângă donațiile individuale. Fondul Live Free 999 onorează moștenirea fiului ei sprijinind tinerii în luptele lor și făcând acest lucru cu dragoste, bucurie și onestitate emoțională.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/Face2FacePR

Lansat pe 10 iulie 2020, Legends Never Die a avut un debut record pe locul 1 în Billboard 200 și a petrecut două săptămâni pe primul loc și de atunci a obținut cinci single-uri în top zece în Billboard Hot 100.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT