LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
inna

we ❤️ music

Inna și-a surprins fanii cu videoclipul piesei ”Flashbacks”! Unde a filmat vedeta?

Inna a revenit cu o nouă piesă dar și un videoclip pe măsură. Pentru că videoclipul pentru melodia ”Flashbacks” a fost filmat de curând în Dubai, la Palazzo Versace, dar și la domeniul Manasia, și o prezintă pe artistă sexy, glam, cântând despre o iubire pierdută ale cărei amintiri o bântuie și o neliniștesc.

Piesa ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

inna in casa versace
inna in casa versace

Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” și pot fi ascultate aici. Și de data aceasta, Inna a lucrat cu regizorul Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (DoP) de la NGM Creative, producție video Loops production, Anca Buldur s-a ocupat de make-up, Adonis Enache s-a ingrijit de păr iar cei de la RDStyling s-au ocupat de ținutele solistei. ”Flashbacks” se bucură de susținerea fanilor din toată lumea și are peste 100 000 de stream-uri pe Spotify, iar în Rusia este pe locul 25 în top Shazam.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT