LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
blue

we ❤️ music

Trupa BLUE vine in Romania vara aceasta, la We Love Music Festival! „Suntem incantati sa venim in Romania!”

Românii se vor bucura să audă live trupa BLUE, care vine în România cu un super show, în luna august, la We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea.

Blue este un grup britanic format în anii 2000 din Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan și Simon Webbe. Aceștia au ajuns cunoscuți în lumea întreagă datorită mega hiturilor All Rise sau One Love. Trupa Blue a vândut, de-a lungul timpului, 15 milioane de albume la nivel global și este una dintre cele mai îndrăgite trupe de băieți din lume. Fanii români îi vor putea asculta live în curând, la We Love Music Festival – artiștii vor urca pe scena festivalului pe data de 18 august. Iată ce mesaj le-au transmis fanilor din România, printr-un mesaj video postat pe pagina de Instagram a festivalului:

`Bună, suntem BLUE și suntem încântați să venim în România, la We Love Music Festival, în luna august. Luați-vă biletele acum și ne vedem la festival!’ au spus băieții de la Blue.

Prima ediție a We Love Music Festival aduce pe scena din Râmnicu Vâlcea peste 30 de artiști de top români și internaționali. Pe lângă BLUE, pe scena festivalului vor urca alte nume mari precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Outlandish, Class, LA, Body & Soul și mulți alții. Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară!

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Momentele live de pe scenă, cu artiști români și internaționali de top, vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei.

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici: https://youtube.com/playlist?list=PL9g7044TT2Ywann_XcsP16tviEg2hDdcv

Urmărește We Love Music Festival aici: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT