LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
summerish

we ❤️ music

Andrei Simea aduce căldura în inimi cu “Summerish”

Tânărul DJ Andrei Simea a lansat piesa “Summerish”, o melodie care, cu siguranță, ne duce direct cu gândul la vară, plajă și mult soare. Așa că ascultați piesa în continuare cu gândul la vacanță.

“Muzica este o mare pasiune pentru mine. Îmi doresc pe viitor să îmi perfecționez producțiile, stilul și să ajung să mixez alături de nume sonore, la evenimente mari. Pe viitor mi-ar plăcea să colaborez cu cât mai mulți artiști naționali, dar și internaționali. Ca producător, momentan am abordat stilurile de Tech-House, Afro-House, Organic-House, însă nu mă voi opri aici!” – a declarat Andrei. Piesa “Summerish” este lansată de Norvis Music și, începând de astăzi, ea este disponibilă pe toate platformele digitale.
Andrei Simea este din orașul Zalău și a făcut primul pas spre o carieră în muzică în 2014, la un festival local din zonă. Tot în 2014 și-a început rezidențiatul la Vintage Club, pe parcurs urmând să mai mixeze și în alte localuri din Zalău. A mixat o perioadă la Club PHI 18, din Cluj-Napoca, iar în prezent, acesta este rezident la un pub din orașul natal. Andrei a lansat în trecut un remix la piesa celor de la Deepside Deejays, “The way we live”, în colaborare cu Arty Violin, și mai recent single-ul “Vendetta”, care va fi inclus pe compilația “Nassau Beach Club Ibiza 2021”, by Kontor Records.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT