LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Topic face echipă cu Sasha Alex Sloan pentru Saving Me

we ❤️ music

Topic face echipă cu Sasha Alex Sloan pentru “Saving Me”

Topic face echipă cu Sasha Alex Sloan pentru “Saving Me”. Cunoscut pentru sunetul său de dance emoționant, artistul de renume internațional a creat acum o versiune înălțătoare a hit-ului său global „Breaking Me”, creat special pentru spectacolele sale la Tomorrowland. „Saving Me” este o melodie complet nouă, cu un mesaj și versuri noi, îmbinând sunetul unic al lui Topic cu vocea compozitorului american, Sasha Alex Sloan.

Topic s-a consolidat ca unul dintre cei mai importanți producători de beat-uri ai muzicii dance cu hit-uri virale la nivel mondial, precum „Your Love (9PM)”, „Breaking Me” și „My Heart Goes (La Di Da)”, strângând miliarde de stream-uri pe platforme.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SavingMePR
Topic: „Sunt foarte fericit că am avut ocazia să reiau „Breaking Me”, deoarece este o melodie foarte specială pentru mine. Mi-a deschis atât de multe uși. Pot spune că drumul pe care mă aflu în acest moment nu ar fi arătat niciodată atât de promițător fără ea și o parte din această călătorie este realizarea visului meu de a cânta la Tomorrowland. Sunt foarte recunoscător că o pot sărbători cu această piesă, care își are rădăcinile la începutul carierei mele, dar seamănă și cu dezvoltarea mea din ultimii doi ani! M-am conectat cu Sasha Alex Sloan și ea a înțeles în câteva minute de ce avea nevoie piesa pentru a transmite speranță și pozitivitate, pe care le puteți auzi și simți pe tot parcursul piesei.”
Sasha Alex Sloan: „Să reimaginez „Breaking Me” a fost atât de distractiv! Mă simt atât de norocoasă că mi s-a cerut să pun o întorsătură pe această melodie și a fost foarte tare să colaborez cu Topic.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT