LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Tiny Tigers, fetele care au fost în 2020 la X Factor, au lansat „Aha Aha”

După ce au participat la X Factor, unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente televizate din România, unde au ajuns până în semifinală, fetele de la Tiny Tigers au revenit în atenția fanilor și au lansat o piesă cu tot cu videoclip.

Trupa Tiny Tigers s-a format anul trecut la X Factor și din ea fac parte Karina, Alexandra, Bianca și Carla, care au și lansat prima piesă cu tot cu videoclip. Ele au lansat „Aha Aha”, un single cool cu un vibe fresh, perfect pentru vara ce urmează. „Aha Aha” este însoțită de un videoclip plin de culoare, în regia lui Alex Ceaușu ce completează mood-ul pozitiv al piesei. Cu refrenul celebrului hit lansat de KC & The Sunshine Band, „Aha Aha” prezintă prin beat-uri și versuri vibe-ul plin de energie al celor patru artiste. Single-ul te poartă printr-o călătorie în timp până în anul 2021, când distracția și-a făcut loc cât cuprinde în mediul online. „Sunt extrem de fericită că am reușit să realizăm acest lucru, am lucrat toate din greu, ne-am dedicat în totalitate că să iasă perfect așa cum am vrut dar ne-am și distrat maxiiiim la filmări și la înregistrări! Sperăm ca publicul să simtă vibe-ul pe care am vrut să-l transmitem în piesă!”, spune Carla. „Așteptam momentul acesta de mult timp. Sunt atât de încântată că în sfârșit lansăm prima noastră piesă. Aștept cu nerăbdare reacția oamenilor! Să asculte piesa, să o fredoneze…Abia atunci cred că vom fi cu adevărat împlinite și mândre că am reușit să transmitem oamenilor ceva așa frumos și să împărțim cu ei din fericirea noastră”, spune Karina. „Faptul că am lucrat cot la cot la piesă asta ne-a adus și mai aproape una de altă. «Aha aha» e despre energie, despre «That’s the way i like it». Vrem să vedem oamenii dansând pe ea, cântând alături de noi. Pentru mine ceea ce am trăit până acum alături de fete este cea mai frumoasă experiență și simt că lucruri mărețe vor urma. Acesta e doar începutul”, spune Alexandra. „În primul rând sunt foarte fericită că ne-am cunoscut una pe cealaltă și am reușit să formăm un întreg. Vrem să vă transmitem numai vibe-uri pozitive, iar această piesă este perfectă pentru asta. Sper că v-am transmis ceea ce am simțit noi când am înregistrat-o!”, declară Bianca.

Karina Ștefan e din județul Timiș și s-a născut pe 29 aprilie 2005. Elevă în clasa a IX a la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, Karina a studiat canto aproximativ 3 ani. De-a lungul timpului, a participat la mai multe festivaluri și concursuri printre care și “Vocea României Junior” unde a ajuns în finală în echipa Andrei.

În vârstă de 17 ani, Alexandra Căpitănescu s-a născut pe 31 iulie 2003 și e din Galați. Elevă în clasa a XI-a la liceul „Costache Negri”, Alexandra spune că cele mai mari pasiuni ale ei sunt muzică și călătoriile. Studiază canto de la vârsta de 10 ani și a luat și lecții de pian. A participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, atât în țară cât și în afară (Republica Moldova și Rusia), dar și la emisiuni concurs precum “Dream Star”, “Next Star”, “Românii au Talent”, “Vocea României” și “X Factor”.

Bianca Ionescu are și ea tot 17 ani, e din București și a fost de două ori finalistă în cadrul emisiunii “Next Star”. A făcut teatru timp de 7 ani și a participat la concursuri prin toată țara. Școala, muzică și actoria sunt prioritare pentru ea, însă Bianca și-a făcut timp și pentru o altă pasiune: dansul. Mai mult, portofoliul Biancăi cuprinde 197 de diplome obținute la concursuri naționale și internaționale la discipline precum limba română, limba engleză, matematică, teatru, dansuri sportive și muzică.

Carla Stefani s-a născut în Cluj Napoca pe 18 decembrie 2006. A fost elevă a Colegiului Pedagogic „Iosif Vulcan” din Oradea iar acum e elevă a Liceului „Nicolae Bălcescu” din Cluj Napoca. A cântat pe multe scene și a colaborat cu mai mulți artiști, printre care și cu trupa Voltaj la Sala Polivalentă. Carla studiază canto și pian la „Voltaj Academy” din Cluj Napoca.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT